fbpx
skip to Main Content

 

Πιστοποιημένη Career & Executive Coach | Εκπαιδεύτρια Στελεχών Επιχειρήσεων | Master NLP Practitioner  

ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, είναι οι 3 λέξεις που συμβολίζουν το κεντρικό μου μήνυμα ως Career Coach και Executive Coach. H “αποστολή” μου είναι να υποστηρίζω τους ανθρώπους να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα σε συνδυασμό με την αρμονία στην προσωπική τους ζωή, έτσι ώστε να νοιώθουν βαθύτατα ευτυχισμένοι.

Το Επαγγελματικό μου Ξεκίνημα και η Εξέλιξη:

Στόχος μου από την πρώτη ημέρα της εργασιακής μου εμπειρίας, ήταν να φέρνω θετικά αποτελέσματα και να δημιουργώ αξία για τον εργοδότη και τους συνεργάτες μου, βελτιώνοντας συνεχώς τον εαυτό μου.

Αποφοιτόντας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ξεκίνησα να εργάζομαι στο τμήμα “VIP και Ιδιωτικών Αεροσκαφών” της Ολυμπιακής Αεροπορίας – που ήταν ακόμα στις “καλές” της εποχές. Εξελίχθηκα στον κλάδο του τουρισμού και “μεγάλωσα” ως στέλεχος μέσα σε μεγάλες πολυεθνικές, όπως το Club Med (τη μεγαλύτερη διεθνή εταιρία με resorts στα πιο καταπληκτικά σημεία του πλανήτη) και την TUI (τον μεγαλύτερο tour operator της Ευρώπης) που ήταν σταθμοί στην καριέρα μου. Μέσα σε αυτόν τον μαγικό κόσμο της φιλοξενίας και των ταξιδιών, έζησα κάποιες από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου, ταξιδεύοντας σε προορισμούς που μου έδειξαν μια άλλη οπτική για τον κόσμο και διεύρυναν τους ορίζοντες και τις προοπτικές μου. 

Τα Συστατικά της Επιτυχίας:

Σήμερα, μετράω πλέον πολλά χρόνια καριέρας σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες ως επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων & Μάρκετινγκ, ξεκινώντας από την πιο χαμηλή βαθμίδα της ιεραρχίας και συνεχίζοντας μια πορεία ανοδική. Πως συνέβη αυτό; Προήλθε μέσα από μεθοδική και πολλή εργασία, χωρίς να βλέπω ωράρια, γιατί αγαπούσα το αντικείμενο μου και μου έδινε μεγάλη ευχαρίστηση. Γι’αυτό και σήμερα, μέσα από τον ρόλο μου ως coach, ενθαρρύνω τους άλλους να βρουν αυτό που πραγματικά αγαπούν και να το κάνουν με όσο περισσότερο πάθος μπορούν.

Άλλοι παράγοντες που με βοήθησαν στην επαγγελματική επιτυχία, ήταν η διάθεση για συνεχή επιμόρφωση, για νέα γνώση, για διαρκή εξέλιξη, κάτι που θα διαπιστώσετε και παρακάτω διαβάζοντας για τις σπουδές μου. Επίσης, σημαντική ήταν η ευελιξία στην αλλαγή που είναι αναγκαία σήμερα.

Οι αλλαγές στην καριέρα μου (το λεγόμενο career transition), δεν με φόβισαν γιατί τις σχεδίασα προσεκτικά και τις εξέλιξα βήμα-βήμα.  Το περιβάλλον μας και τα δεδομένα αλλάζουν ασταμάτητα και άρα, πως εμείς  μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι;

Στροφή στην Επιχειρηματικότητα

Το 2008 κάνω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα, ιδρύοντας τη δική μου εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων (www.mypublics.com),  η οποία διαχειρίζεται την επικοινωνία για σημαντικούς πελάτες κι μετρά ιστορίες επιτυχίας: Η εξωστρέφεια της Accenture Ελλάδας, η νέα εικόνα του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων, η αναγνωρισιμότητα του ACCA, είναι κάποια παραδείγματα, ενώ εξίσου σημαντικές για εμένα ήταν και οι συνεργασίες με μικρές επιχειρήσεις. Απόλαυσα τα projects σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, τις οποίες βοήθησα να κάνουν ένα restart, να βγουν με ανανεωμένη εικόνα και υπηρεσίες και να πετύχουν κέρδη ακόμα και μέσα στην κρίση.

Σπουδές:

Έχω δεσμευθεί – κυρίως απέναντι στον εαυτό μου – για τη συνεχή μου μετεκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη. 

Σπουδές στο coaching: Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου σε δυο (2) σχολές coaching, οι οποίες είναι διαπιστευμένες από τις 3 βασικές διεθνείς και πανευρωπαικές ομοσπονδίες επαγγελματιών coaching, που είναι ο International Coaching Federation ICF, το European Mentoring & Coaching Council EMCC, το Accosiation of Coaching AC.

Μετεκπαίδευση στην Αμερική: Μερικές από τις στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, είναι η εκπαίδευση που έλαβα στις ΗΠΑ από τον celebrity coach Tony Robbins, τον Jack Canfield  που είναι ο #1 success coach της Αμερικής και τον Brendon Burchard. Σχεδόν κάθε χρόνο συνεχίζω να επενδύω στη διαρκή μου επιμόρφωση και βρίσκομαι κοντά σε αυτούς τους Δασκάλους μου στις ΗΠΑ. 

Οι σπουδές στο Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) ξεκίνησαν το 2017 και πιστοποιήθηκα το 2018 ως Master NLP Practitioner.

Bachelor: Το πρώτο μου Πτυχίο είναι από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, επιστήμη που τελικά δεν άσκησα ποτέ, γιατί αμέσως μετά την αποφοίτηση μου, με κέρδισε ο κλάδος του τουρισμού.

Πιστοποίηση στις Δημόσιες Σχέσεις: Κατά τη διαρκεια της καριέρας μου στις πολυεθνικές του τουρισμού, είδα ότι είχα ένα ταλέντο στον τομέα επικοινωνίας, του marketing, των δημοσίων σχέσεων. Αποφάσισα να ενταχθώ πιο ενεργά σε αυτόν τον τομέα και έτσι κάθισα και πάλι στα θρανία προκειμένου να λάβω εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα και να πιστοποιηθώ από τον Διεθνή Φορεά Επαγγελματιών Δημοσίων Σχέσεων, το CIPR της Μεγάλης Βρετανίας. 

Αρθρογραφώ στη HuffPost, τη Thrive Global και άλλα ΜΜΕ, είμαι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

Είμαι μέλος του ICF Global (International Coaching Federation) & ICF Greece, καθώς και μέλος του ANLP (The Association for NLP).

Ο ρόλος μου ως Coach και Εκπαιδεύτρια Στελεχών Επιχειρήσεων:

Διάβασε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Θέλεις να μάθεις πως μπορούμε να συνεργαστούμε; Διάβασε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω καλύτερα, μπορούμε να συνδεθούμε, στο Facebook , το LinkedIn και το Youtube .

Σε προσκαλώ για μια 30λεπτη Δωρεάν Coaching Συνάντηση, από κοντά ή μέσω skype που μπορείς να την διεκδικήσεις πατώντας ΕΔΩ.

Back To Top
×Close search
Search
Κατέβασε Δωρεάν το Σεμινάριο Personal Branding

personal-brandingκαι μάθε πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

×
error: