Εάν ξεκινάς τώρα τη σταδιοδρομία σου, ξέρω ακριβώς τις ανησυχίες σου:

Όμως υπάρχουν λύσεις και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να τις βρεις!

Καλώς ήλθες στο ταξίδι στην αφετηρία μιας επιτυχημένης και ικανοποιητικής σταδιοδρομίας!

Είσαι ένα φιλόδοξο άτομο έτοιμο να κάνει τα πρώτα βήματα προς την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας;

Συγχαρητήρια! Πρόκειται να ξεκινήσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, ανάπτυξης και επιτευγμάτων. Ως έμπειρη Career Coach, είμαι αφοσιωμένη στο να σε βοηθήσω να περιηγηθείς στο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και να σε εφοδιάσω με τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να διακριθείς.

Γιατί να Επενδύσεις στο Career Coaching;

οι επιλογές που έχεις

Επένδυσε στον Εαυτό Σου

Στη σημερινή η αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η λήψη σωστών αποφάσεων σχετικά με την καριέρα σας είναι ζωτικής σημασίας.

Εκεί χρειάζεται το Career Coaching. Σκέψου το ως μια πυξίδα, που σε βοηθά να αναγνωρίσετε τα δυνατά σημεία, τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες σου. Με την εξατομικευμένη μεθοδολογία μου, θα δημιουργήσουμε το δικό σου πλάνο. Θα ευθυγραμμίσουμε τις επιλογές σταδιοδρομίας σου με τις μοναδικές σου δεξιότητες, έτσι ώστε να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια εκεί που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Ξεκλείδωσε τις δυνατότητές σου

Ένοιωσες ποτέ ότι έχεις αναξιοποίητες δυνατότητες αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Το Career Coaching βασίζεται στην ανακάλυψη και αξιοποίηση των κρυμμένων ταλέντων σου. Αν αμφιβάλλεις για το εάν έχεις ταλέντα, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως σίγουρα έχεις. Αλλά ακόμα δεν τα έχεις ανακαλύψει. Μέσω ατομικών συνεδριών, θα ξεκαθαρίσεις τα δυνατά σου σημεία καθώς και τα σημεία προς βελτίωση. Μαζί, θα θέσουμε εφικτούς στόχους και θα αναπτύξουμε στρατηγικές για να βελτιώσουμε τις δεξιότητές σου, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή σου και να ετοιμαστείς για την επιτυχία.

Maria Papazoglou

Εξατομικευμένο Coaching για εσένα

Το να ξεκινήσεις
την καριέρα σου
μπορεί να είναι
συναρπαστικό αλλά και εξουθενωτικό
παράλληλα.

Τα προγράμματα μου στο Career Coaching έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα σαν εσένα που μπαίνουν τώρα στον επαγγελματικό κόσμο. Κατανοώ τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μου θα σου δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνεις αποφάσεις με αυτοπεποίθηση και να πλοηγείσαι με ευκολία στα πρώτα στάδια της καριέρας σου.

Κάνε μια εξαιρετική αρχή

Η επένδυση που θα κάνεις τώρα, θα αποδώσει
καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας σου.

Πώς θα ήταν η καριέρα σου εάν μπορούσες να κάνεις ένα άριστο ξεκίνημα, να πάρεις σωστές αποφάσεις και να λάβεις όλη την επαγγελματική υποστήριξη που χρειάζεστε για να είσαι έτοιμος για επιτυχία; Μακάρι να είχα την ίδια ευκαιρία όταν ξεκίνησα τη δική μου σταδιοδρομία, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με ανθρώπους σαν εσένα και συνεισφέρω στην καριέρα και τη ζωή σας.

Τι θα σου προσφέρει το Career Coaching;

Πλάνο
Σταδιοδρομίας

Θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο – βήμα προς βήμα – προσαρμοσμένο στους στόχους σου, διασφαλίζοντας ότι κάθε κίνηση που κάνεις ευθυγραμμίζεται με αυτούς.

win
Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης

Μάθε να συστήνεσαι
ως επαγγελματίας,
να κάνεις εξαιρετική εντύπωση
και να ευδοκιμήσεις στον τομέα
που επέλεξες.

Στρατηγική Δικτύωσης

Μάθετε πως να δικτυώνεσαι και να δημιουργείς χρήσιμες επαγγελματικές γνωριμίες έτσι ώστε να μπορείς να διευρύνεται το δίκτυό σου και τους ορίζοντές σου.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Είτε πρόκειται για επικοινωνία, είτε για οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές δεξιότητες, θα τις βελτιώσουμε για να ξεχωρίζεις και να διακρίνεσαι σε κάθε χώρο.

Αναζήτηση εργασίας

Μάθε πως να κερδίζεις τις εντυπώσεις
σε συνεντεύξεις
και πώς να αναδεικνύεις
την αξία σου
σε πιθανούς εργοδότες.

Εάν ξεκινάς τώρα τη σταδιοδρομία σου, ξέρω ακριβώς τις ανησυχίες σου:

Το μέλλον σου είναι γεμάτο ευκαιρίες (ΝΑΙ, πίστεψέ το) και με τη σωστή υποστήριξη, μπορείς να επιτύχεις αξιοσημείωτη επιτυχία.

Είμαι εδώ για να είμαι ο σύμμαχός σου σε αυτή τη συναρπαστική διαδρομή.

Θα σε βοηθήσω όχι απλώς να βρεις μια εργασία, αλλά να δημιουργήσεις μια ικανοποιητική και εξελισσόμενη καριέρα που να ευθυγραμμίζεται με τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες σου.

Έτοιμος να Ξεκινήσεις;

Ας προγραμματίσουμε μια δωρεάν πρώτη συνάντηση
για να συζητήσουμε πως μπορείς να ξεκινήσεις
να σχεδιάζεις το δρόμο για να δημιουργήσεις
μια ιδανική καριέρα!
"Το μέλλον σου εξαρτάται από αυτό που κάνεις σήμερα"

Επένδυσε στον εαυτό σου και στο μέλλον σου με το Career Coaching

μάθε γιατί πρέπει να επενδύσεις

Eίναι η πιο σημαντική επένδυση που μπορούν να κάνουν. Τους βοηθά να τοποθετηθούν σωστά στην αγορά εργασίας και να κάνουν μια επιτυχημένη αρχή.

Μια από τις ωραιότερες στιγμές – αλλά γεμάτη με πολλές δυσκολίες – είναι όταν ένας νέος άνθρωπος αναζητά την πρώτη του θέση εργασίας.

Τότε είναι που όλα φαίνονται δύσκολα και η διαδικασία φαντάζει σαν ένα αξεπέραστο βουνό. Κι όμως, η αναζήτηση της εργασίας και η σωστή προετοιμασία του υποψηφίου είναι μια τέχνη. Μπορείς να την διδαχθείς σε συνεργασία μαζί μου, ώστε να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε αυτή τη διαδικασία.

Σε πτυχιούχους ή μη, που επιθυμούν να βρουν την πρώτη τους εργασία και να κάνουν μια θαυμάσια αρχή ως επαγγελματίες. Είτε στο εταιρικό περιβάλλον είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ξέρω πως έχεις πολλές απορίες και χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις διάφορα θέματα:

Πως να αναγνωρίσω τα δυνατά μου στοιχεία για να φτιάξω το επαγγελματικό μου προφίλ;

✓ Πως γίνεται η διαδικασία αναζήτησης εργασίας;
✓ Πως να στοχεύσω μια θέση εργασίας που να ταιριάζει σε εμένα;
✓ Πως προετοιμάζομαι κατάλληλα ως επαγγελματίας για να κάνω την καλύτερη
δυνατή εντύπωση στον μελλοντικό μου εργοδότη;
✓ Πως να φτιάξω το βιογραφικό μου και να προετοιμαστώ για τη συνέντευξη;
✓ Πως θα δημιουργήσω το κατάλληλο personal branding;

Όλα αυτά τα ερωτήματα μαζί και με πολλά άλλα ακόμα, θα τα συζητήσουμε στις ατομικές μας συνεδρίες Career Coaching. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για όσους τώρα ξεκινούν τη σταδιοδρομίας τους.

Μη χάνεις ούτε μια μέρα!

✓ Αυτο- ανακάλυψη
✓ Αυτοπεποίθηση
✓ Ξεκάθαρη Στοχοθεσία
✓ Άριστη προετοιμασία υποψηφίου
✓ Δημιουργία Personal Branding
✓ Επίτευξη επαγγελματική στόχων μέσα από την πιο σύντομη και αποτελεσματική διαδρομή

Θα εργαστούμε μαζί με ατομικές συναντήσεις (στο coaching τις ονομάζουμε συνεδρίες) οι οποίες είναι εμπιστευτικού τύπου, δηλαδή θα κρατήσω αποκλειστικά για εμένα ότι αποφασίσεις να μοιραστείς μαζί μου.

Οι συναντήσεις μας μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε διαδικτυακά είτε στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα.

Επιπλέον από τις ατομικές συνεδρίες θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στα ομαδικά προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης τα οποία πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η δύναμη και έμπνευση αυτών των ομάδων θα σας χαρίσει μια τεράστια ώθηση.

Ready to... Start Your Career?

(Visited 152 times, 1 visits today)