Θέλεις να μάθεις πως θα γίνεις πιο επιτυχημένος;


Ήρθε η ώρα για να απελευθερώσεις το κρυμμένο δυναμικό σου;

Το ξέρεις πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν τρόπο σκέψης που να υποστηρίζει εσένα και τους στόχους σου;

Με το νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό – το NLP – μαθαίνεις να αξιοποιείς στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητές του εγκεφάλου σου και να δημιουργείς μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα!

To NLP Coaching απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες (στελέχη, εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες) που θέλουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες για τη ζωή και την καριέρα τους. Παρέχει νέες γνώσεις και εργαλεία, προκειμένου να κατακτήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου.

Αυτό σημαίνει πως μαθαίνεις να αναλύεις και να αξιολογείς τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις σου και τις επιδιώξεις σου. Κατά συνέπεια, μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα και να έχεις πιο εποικοδομητικές σχέσεις με τους γύρω σου.

Ταυτόχρονα, η αξιοποίηση του NLP αποτελεί μια παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις. Εξασφαλίζει στον κάθε εργαζόμενο την αποτελεσματικότητα, την υψηλή απόδοση αλλά και την ικανοποίηση μέσα από την εργασία του. Κατά συνέπεια, όχι μόνο τα στελέχη αλλά και το σύνολο της εταιρίας οδηγούνται σε θετικά αποτελέσματα.

Το NLP σε μαθαίνει πως μπορείς να επανα-προγραμματίσεις το μυαλό σου, που στην πράξη σημαίνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι. Αυτό σου προσφέρει περισσότερες επιλογές και ευελιξία. Σε προσανατολίσει στο να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το NLP σε ενθαρρύνει να εγκαταλείψεις όλες τις λανθασμένες συνήθειες που πιθανά να σε κρατούν στάσιμο, ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να πετύχει κάποιος υψηλές επιδόσεις. Έτσι, ως Corporate Trainer δημιούργησα ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα το «high performance with ΝLP» το οποίο διδάσκω σε ομαδικά workshops.

Η αξιοποίηση τεχνικών NLP στις συνεδρίες του Career Coaching και Executive Coaching, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο όφελος στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Το NLP Coaching παρέχεται μέσα από ατομικές συνεδρίες οι οποίες είναι εμπιστευτικού τύπου καθώς και μέσα από ομαδικά προγράμματα. Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε διαδικτυακά είτε στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα.

Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες NLP Coaching έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στα ομαδικά προγράμματα NLP που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Προσφέρουν τεράστια γνώση και παρακίνηση για θετικές αλλαγές καθώς και μια πολύτιμη αλληλεπίδραση ανάμεσα στα άτομα που συμμετέχουν στην ομάδα.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του NLP!


O #1 λόγος που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το NLP είναι για να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους. Εσύ;

Είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητες της καριέρας σου και να την ανεβάσεις σε απαράμιλλα ύψη;

Ως έμπειρη Master Practitioner NLP, είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω σε ένα εξαιρετικό ταξίδι προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μια ισχυρή και μεταμορφωτική προσέγγιση που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα όπως εσείς να επιτύχουν αξιοσημείωτη επιτυχία τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Τι είναι το NLP;

Το NLP είναι μια δυναμική και πολύπλευρη μέθοδος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Εμβαθύνει στη συναρπαστική σύνδεση μεταξύ του μυαλού μας (Neuro), της γλώσσας που χρησιμοποιούμε (Γλωσσικό) και του τρόπου με τον οποίο αυτά έχουν μάθει να λειτουργούν και επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας (Προγραμματισμός). Συχνά περιγράφεται ως το “εγχειρίδιο χρήστη για τον εγκέφαλο”, και σωστό είναι, καθώς σου παρέχει τα εργαλεία για να κατανοήσεις και να αξιοποιήσεις τη λειτουργία του μυαλού σου έτσι ώστε να επιφέρεις θετικές αλλαγές.

τα οφέλη του NLP

Τα οφέλη του NLP για την καριέρα σου:

Τα βήματα για την επιτυχία σου είναι απλά
Δεξιότητες Αποτελεσματικής Επικοινωνίας
Η επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας σε κάθε καριέρα. Με το NLP, θα κατακτήσεις την τέχνη της επικοινωνίας, μαθαίνοντας να ακούς ενεργά, να εκφράζεσαι με σαφήνεια και να δημιουργείς εποικοδομητικές συνεργασίες. Αυτές οι δεξιότητες είναι ανεκτίμητες για τη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών σχέσεων, για να ακούγεσαι και να μπορείς να εμπνέεις άλλους για δράση.
1
Ξεπερνώντας τις περιοριστικές πεποιθήσεις
Συχνά, μας συγκρατεί η αμφιβολία για τον εαυτό μας και οι περιοριστικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πρόοδό μας. Οι τεχνικές NLP σου δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίσεις και να ξεπεράσεις αυτά τα ψυχικά εμπόδια. Αυτό σου επιτρέπει να απελευθερώσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να αγκαλιάσεις άφοβα τις νέες προκλήσεις.
2
Καθορισμός Στόχων και Επίτευξη
Ο καθορισμός σαφών και εφικτών στόχων είναι ζωτικής σημασίας για την επαγγελματική ανέλιξη. Το NLP σου παρέχει στρατηγικές καθορισμού στόχων που ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες και τα κίνητρά σου. Σε υποστηρίζει στην επιθυμία σου για επιτυχία και σε ωθεί προς τις φιλοδοξίες σου.
3
Εμπιστοσύνη και ανάπτυξη ηγεσίας
Η αυτοπεποίθηση είναι το θεμέλιο της ηγεσίας. Το NLP σε εξοπλίζει με αυτοπεποίθηση και βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που φυσικά ξεκινάει από τις σκέψεις που κάνουμε και τον εσωτερικό μας διάλογο. Η ηγεσία ξεκινά από την αυτοηγεσία. Έτσι, θα μπορείς να ηγήσαι με πεποίθηση, να εμπνέεις την ομάδα σου και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.
4
Βελτιωμένες ικανότητες επίλυσης προβλημάτων
Σε κάθε καριέρα, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι αναπόφευκτες. Το NLP σε εξοπλίζει με εργαλεία και τεχνικές για να αναπτύξεις τη δεξιότητα επίλυσης προβλημάτων και να αποκτήσεις μια ευέλικτη νοοτροπία. Σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις κατά μέτωπο και να βρεις τις καλύτερες λύσεις για εσένα.
5
Συναισθηματική νοημοσύνη και ανθεκτικότητα
Τα συναισθήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή. Το NLP σε βοηθάει να αναπτύξεις συναισθηματική νοημοσύνη, επιτρέποντάς σου να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και να ανταποκρίνεσαι με ενσυναίσθηση. Επιπλέον, ενισχύει την ανθεκτικότητά σου, βοηθώντας να αναπηδήσεις πιο εύκολα τις αναποδιές.
6
Μετάβαση και εξέλιξη σταδιοδρομίας
Είτε θέλεις να αλλάξεις καριέρα είτε να προχωρήσεις στον τωρινό σου ρόλο με επιτυχία, το NLP σου παρέχει τα εργαλεία για να πλοηγηθείτε ομαλά σε αυτές τις μεταβάσεις. Έτσι θα μπορείς να λάβεις τις καλύτερες αποφάσεις για εσένα και να αγκαλιάσεις νέες ευκαιρίες με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
7
Ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
Η επίτευξη αρμονίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική ευημερία. Για να νοιώθεις πραγματική ικανοποίηση μέσα από την εργασία σου. Το NLP σε διδάσκει πώς να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το χρόνο σου, να μειώνεις το άγχος και να δημιουργείς μια ικανοποιητική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
8

Κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία:

Ξεκίνα αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι μαζί μου και απόλαυσε την εκπληκτική επίδραση του NLP στην καριέρα και τη ζωή σου. Μέσω ατομικών συνεδριών και πρακτικών workshops, δεσμεύομαι να σε βοηθήσω να φτάσεις στις πραγματικές σου δυνατότητές και να ανεβείς σε νέα ύψη στο μονοπάτι που έχεις επιλέξει.

Μην αφήνεις τα επαγγελματικά σου όνειρα να παραμείνουν απλά όνειρα.

Απελευθέρωσε τη δύναμη του NLP και παρακολούθησε τις φιλοδοξίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Επικοινώνησε σήμερα για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου με την κορυφαία μέθοδο NLP και άσε την καριέρα σου να ανθίσει!

(Visited 561 times, 1 visits today)