Γνωριμία με την Μαρία

Tα 28 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, την καινοτομία και την έμφαση στα αποτελέσματα καθώς και τις σπουδές παγκόσμιας κλάσης στο Coaching, το NLP και το Public Speaking, με οδήγησαν στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα: Μια έμπειρη και αποτελεσματική Career Coach και Executive Coach, Corporate Trainer και NLP Master Practitioner, που υποστηρίζει Στελέχη, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες να γίνουν περισσότερο επιτυχημένοι, ισορροπημένοι και πλήρεις.

Τους υποστηρίζω για να επιτύχουν Στόχους Καριέρας, να αυξήσουν την Απόδοσή τους, να αναπτύξουν νέες Δεξιότητες και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Συνεργάζομαι με Στελέχη, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες και τους υποστηρίζω να πετύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους, να γίνουν καλύτεροι ηγέτες στις επιχειρήσεις και τις ομάδες τους, έτσι ώστε να είναι περισσότερο επιτυχημένοι και να νοιώθουν ικανοποίηση. Συνεργάζομαι επίσης με Εταιρικές Ομάδες που θέλουν να συνεργάζονται αρμονικά και να πετυχαίνουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η πορεία της σταδιοδρομίας μου με μια ματιά

Το 1996 ξεκίνησα την καριέρα μου στο εταιρικό περιβάλλον σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες των κλάδων του τουρισμού, της τεχνολογίας και του consulting. Το 2008 δημιούργησα τη δική μου εταιρεία δημοσίων σχέσεων και το 2014 κατέκτησα την τέχνη του Coaching: Σπούδασα Coaching και NLP κι άνοιξα νέους ορίζοντες στην επαγγελματική μου ζωή. Εξειδικεύθηκα και ξεκίνησα στην Ελλάδα το Career Coaching δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αναπτύξουν την καριέρα τους και να στοχεύσουν ψηλά.

Σπουδές

Είμαι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχω σπουδάσει coaching σε δύο σχολές οι οποίες είναι διαπιστευμένες από τους επίσημους φορείς επαγγελματιών coaching (ICF, EMCC, AC). Ο κύκλος σπουδών μου περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στις Η.Π.Α. από τον Tony Robbins, τον Jack Canfield και τον Brendon Burchard. Είμαι NLP Master Practitioner πιστοποιημένη από το ABNLP.

Αρθρογραφώ στη HuffPost, τη Thrive Global, το epixeiro.gr και άλλα ΜΜΕ, είμαι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

(Visited 664 times, 1 visits today)