Τα Βήματα της Επιτυχίας Σου!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ξέρω τον τρόπο για να πετύχεις
Στις ατομικές συνεδρίες βαδίζουμε βάση της Μεθοδολογίας Career Coaching που έχω αναπτύξει κι έτσι εξασφαλίζουμε την επιτυχία στις δικές σας επιδιώξεις. Μάθε περισσότερα για τα οφέλη της μεθοδολογίας παρακάτω.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ
Σε προσκαλώ για μια δωρεάν συνάντηση
Πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα πρόγραμμα ατομικών συνεδριών Coaching, σου προσφέρω μια διαδικτυακή συνάντηση διάρκειας 25 λεπτών δωρεάν. Στη συνάντηση αυτή, έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε και να διαπιστώσουμε εάν θέλουμε και μπορούμε να συνεργαστούμε. Σου εξηγώ το πλαίσιο του coaching και απαντώ σε όλες τις απορίες σου. Ανάλογα με τον στόχο που θέτεις, σου προτείνω τη διάρκεια του προγράμματος και αντίστοιχα την αξία της επένδυσής σας στο πρόγραμμα αυτό. Μπορείς να ζητήσεις αυτή τη συνάντηση γνωριμίας πατώντας εδώ……
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τι αποτελέσματα επιτυγχάνουμε;
Μπορείς να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Είτε πρόκειται για μια προαγωγή σε άλλο ρόλο ή εταιρία, είτε αλλαγή καριέρας ή την ανάπτυξη των προσωπικών σου δεξιοτήτων προκειμένου να ανταποκριθείς άριστα στον εργασιακό σου ρόλο. Συνεπώς, αναβαθμίζεις συνεχώς τον επαγγελματικό σου εαυτό και δείχνεις μεγαλύτερο κύρος και επιρροή, κάτι που κάνει ευκολότερη τη διεκδίκηση των σχεδίων σου. Επιπλέον, μέσα από τη συνεργασία μας σε ένα πρόγραμμα coaching, νοιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και δυναμισμό, κι αποκτάς μεγαλύτερη επαγγελματική Αυτογνωσία. Αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση της Αυτοπεποίθησής σου και θα σου επιτρέψει να οργανώσεις τη Ζωή και την Εργασία σου με έναν τρόπο που να σου προσφέρει μεγαλύτερη Ικανοποίηση.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολοκληρωση Στοχων
Οι πιο δυνατές μέθοδοι είναι στη διάθεσή σου
Τα εργαλεία, οι γνώσεις και τα οφέλη που προσφέρουν το Coaching και ο νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP) είναι εδώ για εσένα! Στις συνεδρίες μας θα χρησιμοποιήσουμε έναν πολύ αποτελεσματικό συνδυασμό των καλύτερων εργαλείων και εφαρμογών από τις μεθόδους του Coaching και του NLP. Έτσι, πετυχαίνουμε τα πιο γρήγορα αποτελέσματα με τον πιο επωφελή τρόπο για εσένα. Ανάμεσα στις ατομικές μας συνεδρίες, σου διαθέτω κι άλλους πόρους γνώσης και έμπνευσης. Αυτά μπορεί να είναι βιβλία, βίντεο, συμμετοχή στα workshops μου, κ.α. πόρους που θα αξιοποιούμε ανάλογα με τους δικούς σου στόχους.
Ολοκληρωση Στοχων

Σε ποιές περιπτώσεις σου είναι απαραίτητο το Career Coaching;

δες το βίντεο
Play Video about Σε ποιές περιπτώσεις σου είναι απαραίτητο το Career Coaching;

Πως μπορώ να σε υποστηρίξω

οι επιλογές που έχεις

Ανάπτυξη Καριέρας

Θέλω να ΑΝΑΠΤΥΞΩ την καριέρα μου

Εκκίνηση Καριέρας

Θέλω να ΑΡΧΙΣΩ την καριέρα μου

Maria Papazoglou

Αλλαγή Καριέρας

Θέλω να ΑΛΛΑΞΩ την καριέρα μου

Ομαδικά προγράμματα

Ομαδικά προγράμματα χρήσιμα για όλους

Πως μπορούμε να συνεργαστούμε;

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα ατομικών συνεδριών!

Οι ατομικές μας συναντήσεις coaching (συνεδρίες) θα μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία σου!

Μπορείς να «ξεκλειδώσεις» τις δυνατότητές σου στο μέγιστο και δεσμεύομαι να σε υποστηρίξω με στόχο την επαγγελματική σου επιτυχία.

Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα ατομικών συνεδριών coaching, θα απολαύσετε την εξατομικευμένη Μεθοδολογία Coaching που εφαρμόζω είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις δικές σας φιλοδοξίες, προκλήσεις και επαγγελματικούς στόχους.

Πως;

Μέσα από ενεργητική ακρόαση, ενσυναίσθηση και διορατικές ερωτήσεις, θα συνεργαστούμε στενά για να εντοπίσουμε τα δυνατά σας σημεία, τους τομείς προς βελτίωση και να αναπτύξουμε ένα πλάνο για την επιτυχία σου. Είτε επιδιώκεις να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου, να αλλάξεις εργασία ή να βελτιστοποιήσεις την απόδοση της ομάδας σου, οι συνεδρίες Coaching θα σε ενδυναμώσουν για να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες.

Οι ατομικές συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ένα ασφαλές και εμπιστευτικό πλαίσιο. Eίτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μου στην Αθήνα.

Γιατί με εμένα;

Διαθέτοντας επαγγελματική εμπειρία 27 ετών, έχω υποστηρίξει αμέτρητους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους και ιεραρχικά επίπεδα. Kατανοώ την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Δεσμεύομαι να σου παρέχω υποστήριξη, εργαλεία coaching παγκόσμιας κλάσης και εποικοδομητική ανατροφοδότηση σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Μαζί, θα καλλιεργήσουμε την νοοτροπία του νικητή (winners mindset) και θα αποδυναμώσουμε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις έχεις, διασφαλίζοντας ότι μπορείς να ανέβεις σε νέα ύψη στην καριέρα σου.

Έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα;

Η επένδυση στo Coaching είναι μια επένδυση στη μελλοντική επιτυχία και ευτυχία σου. Αξιοποιώντας τα μοναδικά σου πλεονεκτήματα και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μου ως Coach, θα αποκτήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεσαι για να γίνουν πράξη οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου.
Αγκάλιασε την ευκαιρία να ανεβάσεις την καριέρα σου στο μέγιστο επίπεδο και έλα να μιλήσουμε για να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι. Ο καλύτερος επαγγελματικός σου εαυτός σε περιμένει και είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω σε κάθε βήμα.

Καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα ομαδικών συνεδριών.

Ως Coach, πιστεύω στη δύναμη της συλλογικής ανάπτυξης και μάθησης. Για το λόγο αυτό, έχω δημιουργήσει ομάδες με μικρό αριθμό συμμετεχόντων οι οποίοι έχουν παρόμοιες επαγγελματικές επιδιώξεις.

Τι;

Οι ομαδικές συνεδρίες Career Coaching προσφέρουν ένα υποστηρικτικό περιβάλλον συνεργασίας, φέρνοντας σε επαφή άτομα που αντιμετωπίζουν αντίστοιχες προκλήσεις και είναι σε παρόμοια φάση.

Οι ομαδικές συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Πως;

Οι ομαδικές μας συζητήσεις θα σας συναρπάσουν. Ανάμεσα στις συνεδρίες μας σας παρέχω coaching εργαλεία και ασκήσεις και υλικό που θα σας δώσει έμπνευση και παρακίνηση. Μέσα από τη δύναμη της ομάδας και της διάδρασης θα αποκτήσετε ανεκτίμητες γνώσεις, διαφορετικές προοπτικές και ένα ισχυρό υποστηρικτικό δίκτυο.

Αυτή η μεταμορφωτική εμπειρία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα δυνατά σας σημεία, να πλοηγηθείτε στις μεταβάσεις σταδιοδρομίας , και να ξεκλειδώστε κρυφές ευκαιρίες. Είτε είστε πρόσφατος πτυχιούχος που εξερευνά μονοπάτια σταδιοδρομίας είτε έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά μια νέα προοπτική, η ομαδική μας καθοδήγηση σάς δίνει τη δυνατότητα να διαπρέψετε στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Πάμε!

Είστε έτοιμοι για να ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και εξέλιξης σταδιοδρομίας που θα σας ωθήσει προς την επιτυχία και την ολοκλήρωση; Αγκαλιάστε τη δύναμη της συλλογικότητας και επικοινωνήστε μαζί μου για να σας ενημερώσω για την επόμενη ομάδα Career Coaching.

Καλώς ήρθες στα ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης!

Εάν επιλέξεις να συμμετέχεις σε ένα από τα διαθέσιμα ομαδικά Workshops, θα επωφεληθείς από τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να διαπρέψεις στην καριέρα σου και να επιτύχεις προσωπική ανάπτυξη. Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχουν ένα δυναμικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους και ιεραρχικά επίπεδα συγκεντρώνονται για να μάθουν, να συνεργαστούν και να αναπτυχθούν!

Τι;

Δημιούργησα το περιεχόμενο και τη συνολική εμπειρία των workshops έτσι ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βασικών θεμάτων, όπως ανάπτυξη δεξιοτήτων, αποτελεσματική στοχοθεσία, επικοινωνία, δημιουργία του τρόπου σκέψης του νικητή κ.α. Μέσα από ελκυστικές διαδραστικές εργασίες, πραγματικές ιστορίες και ομαδικές συζητήσεις, θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις, και πρακτικές στρατηγικές για την ενισχύσεις τον εαυτό σου.

Διαθέσιμα workshops:

✓ Personal Branding: Δημιούργησε τον καλύτερο επαγγελματικό σου εαυτό

✓ NLP & Coaching: Πρακτικές εφαρμογές των πανίσχυρων μεθόδων στην εργασιακή σου καθημερινότητα

✓ Boost Your Career: Ομαδικό πρόγραμμα για όσους επιδιώκουν μια επαγγελματική αναβάθμιση

Πως;

Αυτό που είναι μαγικό στα ομαδικά εργαστήρια είναι πως καλλιεργούν μια αίσθηση δεμένης ομάδας και δικτύωσης, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να συνδεθούν και να εκφράσουν αλληλο-υποστήριξη. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από κοινές εμπειρίες, διαφορετικές προοπτικές και τη συλλογική σοφία της ομάδας.

Είτε είσαι ένας ανερχόμενος επαγγελματίας που θέλει να εξελίξει την καριέρα του, είτε ένα έμπειρο στέλεχος που επιδιώκει να βελτιώσει την ηγετική του ικανότητα, τα ομαδικά εργαστήρια σου είναι απαραίτητα! Είμαι αφοσιωμένη στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, όπου κάθε συμμετέχων μπορεί να εξερευνήσει τις δυνατότητές του και να εντοπίσει ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Κλείσε τη θέση σου στο επόμενο workshop!

Επένδυσε στην επαγγελματική σου εξέλιξη συμμετέχοντας στα ομαδικά workshops για να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες στην καριέρα σου.

Αγκάλιασε τη δύναμη της συνεργατικής μάθησης και μαζί με την ομάδα, θα ανοίξουμε νέους δρόμους.

Δες το πρόγραμμα των workshops και κλείστε τη θέση σου σήμερα για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι συνεχούς βελτίωσης και επιτυχίας!

Ποιά είναι τα 4 βήματα για να εξελίξεις την καριέρα σου;

δείτε το βίντεο
Play Video about εξέλιξη καριέρας
Πως λειτουργεί;

Τα βήματα για την επιτυχία σου είναι απλά

το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Πάρε την απόφαση

Το πιο σημαντικό βήμα της συνεργασίας μας ξεκινάει από την απόφασή σου να μην το προσπαθείς άλλο μόνος σου αλλά να ζητήσεις την υποστήριξη ενός επαγγελματία ειδικού. Ήρθε η ώρα!

Προγραμμάτισε το ραντεβού μας

Γιατί να αναβάλεις την πρόοδό σου; Με το δωρεάν ραντεβού που σου προσφέρω μπορείς να κάνεις την αρχή τώρα και να πετύχεις κι εσύ όπως πετυχαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο που επιλέγουν τον κατάλληλο coach.

Δείξε δέσμευση

Απέναντι στον εαυτό σου και στη διαδικασία της προσωπικής και επαγγελματικής σου ανάπτυξης. Μην ξεχνάς, εγώ είμαι δίπλα σου και σε στηρίζω σε όλη τη διαδρομή και η δική σου δέσμευση θα έρθει και θα εξασφαλίσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Απόλαυσε τα οφέλη

Τα οφέλη του career coaching που θα σε οδηγήσουν στη σταδιοδρομία που επιθυμείς και αξίζεις. Τα οφέλη να εργαστείς και να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου, να δημιουργήσεις την καλύτερη σου εκδοχή!

Έτοιμος να ξεκινήσεις;

1ο Φάση: Αυτογνωσία και Ενδυνάμωση
Ξεκινούμε συμφωνώντας τους στόχους του προγράμματος Coaching. Συνεχίζουμε συζητώντας για την υπάρχουσα κατάσταση έτσι ώστε να αποκτήσεις Διαύγεια για όσα συμβαίνουν. Ένα από τα πολύτιμα κομμάτια της 1ης φάσης είναι οι ασκήσεις Αυτογνωσίας έτσι ώστε να συνειδητοποιήσεις ή να θυμηθείς τα δυνατά σου σημεία. Επιπλέον, μελετούμε τον Τρόπο Σκέψης (Mindset) και τις Πεποιθήσεις σου (Beliefs) και μέσω του NLP εργαζόμαστε πάνω στη διόρθωσή τους εάν χρειάζεται. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη Ενδυνάμωση, Αυτοπεποίθηση και Σιγουριά που είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις στη 2η φάση.
1
2η Φάση: Ξεκάθαρη και Ολοκληρωμένη Στοχοθεσία
Ήρθε η ώρα για να συζητήσουμε αναλυτικά για τους στόχους σας ξεκαθαρίζοντας κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Όσο πιο συγκεκριμένοι γίνουμε, τόσο πιο στοχευμένα θα βρούμε λύσεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Η στοχοθεσία είναι ένα κομβικό σημείο της διαδικασίας Coaching επειδή ορίζει την στρατηγική που θα ακολουθήσεις και τις ενέργειες που θα κάνεις.
2
3η Φάση: Στρατηγική και Πλάνο Ενεργειών
Για να πετύχει ο στόχος σας χρειάζεται να αποφασίσουμε τη Στρατηγική με βάση την οποία θα κινηθείς. Επόμενο βήμα είναι να αποτυπώσουμε τη στρατηγική μέσα σε ένα Πλάνο με Ενέργειες που θα υλοποιήσεις στο προσεχές χρονικό διάστημα. Το πλάνο ενεργειών καταγράφεται αναλυτικά και περιλαμβάνει μια ποικιλία από δράσεις που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων.
3
4η Φάση: Υλοποίηση Ενεργειών
Πάμε τώρα να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάσαμε! Σε υποστηρίζω βήμα-βήμα για να υλοποιήσεις τις Ενέργειες που περιλαμβάνονται στο Πλάνο σου. Θυμήσου πως λειτουργούμε βάση χρονοδιαγράμματος και με δέσμευση για τα αποτελέσματα. Είναι η ώρα για να απελευθερώσετε το δυναμικό που διαθέτεις και το οποίο ενισχύσαμε ακόμα περισσότερο στις προηγούμενες φάσεις. Έχοντας αναβαθμισμένες προσωπικές δεξιότητες και τις πιο κατάλληλες λύσεις για εσάς, είσαι πλέον έτοιμος/έτοιμη για να διεκδικήσεις αποτελεσματικά κάθε στόχο.
4

αμεση προσβαση τωρα

Κατέβασε Δωρεάν τον Οδηγό Επαγγελματικής Επιτυχίας

(Visited 374 times, 1 visits today)