Ξεκλείδωσε το δυναμικό σου και πέτυχε τους στόχους σου!

Νιώθεις πως έχεις προσόντα και δεξιότητες που ακόμα δεν τα έχεις αξιοποιήσει για να ανέβεις επαγγελματικά;

Έχεις κολλήσει σε μια εργασία που δεν σε εξελίσσει;

Παίρνουν προαγωγές άλλοι ενώ θα άξιζε να τις πάρεις εσύ;

Λαχταράς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάς;

Φαντάσου να ξυπνάς με ενθουσιασμό για να κυνηγήσεις το επαγγελματικό σου πάθος, να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σου και να επιτυγχάνεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Καλώς ήρθες στο Πρόγραμμα Career Coaching!

Η διαδρομή για να ξεκινήσεις το ταξίδι αλλαγής με προορισμό την κατάκτηση των επαγγελματικών σου στόχων, μόλις ξεκίνησε!

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσένα εάν:

Έχεις επαγγελματικούς στόχους και θέλεις να τους πετύχεις μέσα από την πιο εύκολη και σύντομη διαδρομή.
Θέλεις να διεκδικήσεις μια προαγωγή στην εταιρία που βρίσκεσαι τώρα.
Θέλεις να βρεις μια νέα θέση εργασίας με καλύτερες προοπτικές και απολαβές.
Έχεις αναλάβει έναν απαιτητικό εργασιακό ρόλο και θέλεις να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να είσαι επιτυχημένος και αποτελεσματικός.

Έτοιμος να ξεκινήσεις;

Κάνε το πρώτο βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον.

Επικοινώνησε μαζί μου για να προγραμματίσουμε την 1η μας συνάντηση δωρεάν.

Πως θα σε ωφελήσει το Career Coaching
στην ανάπτυξη της καριέρας σου;

Αυτογνωσία και Ενδυνάμωση

Τα απαραίτητα συστατικά για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα Coaching το οποίο να σε πάει εκεί που στοχεύεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μέσα από εργαλεία αξιολόγησης που θα σου διαθέσω, θα εμβαθύνουμε στα δυνατά σου σημεία, τα σημεία προς βελτίωση καθώς και αυτές τις νέες δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξεις προκειμένου να ανταποκριθείς στο στόχο σου.

Αυτά αποτελούν τη βάση μιας καλά καθορισμένης στρατηγικής αλλαγής σταδιοδρομίας που ακολουθεί στο επόμενο βήμα.

Πιο συγκεκριμένα: Καταγράφουμε τα δυνατά σου στοιχεία και όλα τα προσόντα σου.

Βάση αυτών, ξεκινούμε να συζητάμε τους στόχους σου και να χτίζουμε το επαγγελματικό προφίλ σου.

Στη φάση αυτή, συζητάμε για τον τρόπο που σκέφτεσαι και εάν αυτός ο τρόπος σε βοηθάει ή σε… σαμποτάρει. Θέλουμε να ξεκινήσεις με την αυτοπεποίθησή σου και τη δύναμή σου… σε υψηλά επίπεδα!

Στοχοθεσία και Πλάνο Ενεργειών

Η στρατηγική καριέρας που θα σε βοηθήσω να σχεδιάσεις θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σου.

Εργαζόμαστε πάνω στην αναλυτική καταγραφή και ξεκαθάρισμα των Στόχων – και του οράματος. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις ακόμα τι θέλεις, είμαι πάντα δίπλα σου για να το βρεις. Θα ξεκαθαρίσουμε τι σου ταιριάζει, τι αγαπάς να κάνεις έτσι ώστε να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.

Συνέχεια αυτής της στρατηγικής είναι η δημιουργία του προσωπικού σου πλάνου δράσης (action plan). Θα περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να πετύχεις τον επαγγελματικό σου στόχο.

Αυτό είναι ένα σπουδαίο σημείο στη διαδρομή του career coaching επειδή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ακριβώς που θέλεις να πας και με ποιους τρόπους μπορείς να πας εκεί.

Είμαι δίπλα σου και σε καθοδηγώ βήμα-βήμα στην επίτευξη των στόχων σου.

Ανάπτυξη Προσωπικών Δεξιοτήτων

Για να μπορέσεις να ανταποκριθείς άριστα στο ρόλο σου είναι απαραίτητες κάποιες προσωπικές δεξιότητες, τα λεγόμενα soft skills.

Πως θα είναι εάν μάθεις να επικοινωνείς με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίζεις τις εντυπώσεις; Πόσο θα αλλάξει η εργασιακή σου καθημερινότητα εάν ανακαλύψεις νέους τρόπους για να συμπεριφέρεσαι και να συνεργάζεσαι στο χώρο εργασίας σου;

Ο τρόπος που συνεργάζεσαι σε βοηθάει να πετύχεις όσα επιδιώκεις;

Απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα θα διαπιστώσεις πως οι γνώσεις και τα πτυχία, η εμπειρία και όλα αυτά που ονομάζονται «technical skills» είναι απαραίτητα και είναι μια θαυμάσια αφετηρία.

Όμως δεν επαρκούν για την επαγγελματική επιτυχία. Τα soft skills είναι το κλειδί για να φτάσεις στην καλύτερη σου εκδοχή!

Οι αναβαθμισμένες προσωπικές δεξιότητές σου θα ανεβάσουν συνολικά το επίπεδό σου ως επαγγελματία και θα έχεις έτσι διαχρονική επιτυχία.

Εάν η νέα σου πορεία απαιτεί απόκτηση νέων δεξιοτήτων, σου προσφέρω πόρους και καθοδήγηση για να σε βοηθήσω να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση.

Αξιολόγηση των τωρινών συνθηκών εργασίας

Ακόμα κι αν περνάς δύσκολα ή εάν είσαι δυσαρεστημένος με τον τωρινό σου ρόλο ή τον εργοδότη, αυτό χρειάζεται να αλλάξει. Έστω και προσωρινά.

Είναι σημαντικό να βελτιωθεί η σημερινή εργασιακή σου εμπειρία. Γιατί;

Επειδή μπορείς πιο εύκολα να διεκδικήσεις το επόμενο βήμα σου εάν βρίσκεσαι σε μια ισορροπία αυτή τη στιγμή, παρά το αντίθετο.

Θέλεις να συναντήσεις τον μελλοντικό σου εργοδότη και να είσαι στην καλύτερη σου ψυχολογία, σωστά;

win
Αύξηση
της Απόδοσης

Όλες οι εταιρίες θέλουν να συνεργάζονται με τους πιο
αποδοτικούς εργαζόμενους.
Το να γίνεις καλύτερος
στις επιδόσεις σου.

Το να γίνεις καλύτερος στις επιδόσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον σε βοηθάει να μπορείς να διεκδικήσεις την άνοδό σου.

Άρα, ετοιμάζεσαι για να ανέβεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και
περισσότερες… αποδείξεις πως είσαι η καλύτερή τους επιλογή.

Τρόπος σκέψης του νικητή

Μια επιτυχημένη αλλαγή καριέρας δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρακτικά βήματα έχει να κάνει και με τη δημιουργία της νοοτροπίας ενός νικητή.

Το coaching που θα λάβεις θα ενδυναμώσει την ψυχική σου ανθεκτικότητα, τη θετική στάση και την πίστη στον εαυτό σου που είναι απαραίτητα για την πλοήγηση στις προκλήσεις και την υιοθέτηση νέων ευκαιριών.

Θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις την όποια αμφιβολία έχεις για τον εαυτό σου ή για το εγχείρημα της αλλαγής, να αγκαλιάσεις τα βήματα που θα έρθουν και να διοχετεύσεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις για να δημιουργήσεις τα θεμέλια για επαγγελματική επιτυχία με διάρκεια.

Personal
Branding
Ένα από τα θέματα της εξειδίκευσής
μου ως Coach. Δημιουργούμε μαζί μια αυθεντική και κατάλληλη
εκδοχή της Επαγγελματικής
Εικόνας σου.

Μαθαίνεις τρόπους για να προωθήσεις τον εαυτό σου ως επαγγελματία με επιτυχία. Online μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά Offline, στην καθημερινή σου παρουσία και αλληλεπίδραση με τους άλλους.

To Personal Branding σου μπορείς να το απογειώσεις αν συνεργαστείς μαζί μου είτε μέσα από ατομικές συνεδρίες είτε και στα ομαδικά workshops αφιερωμένα σε αυτό το αντικείμενο.

Οι εξατομικευμένες συνεδρίες Career Coaching διασφαλίζουν ότι η αλλαγή της σταδιοδρομίας σου δεν είναι απλώς ένα άλμα, αλλά ένα στρατηγικά σχεδιασμένο βήμα προς την επιτυχία.

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, τις δικαιολογίες ή τον φόβο να σε κρατούν πίσω. Αγκάλιασε την ευκαιρία που σου προσφέρω για να δημιουργήσεις την καλύτερή σου εκδοχή. Θα είμαι ο έμπιστος συνεργάτης σου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Η ιστορία της επαγγελματικής επιτυχίας σου ξεκινά εδώ !

maria papazoglou

Γιατί να επιλέξεις το Career Coaching με τη Μαρία Παπάζογλου;

Γνωρίζω καλά πως η πορεία της επαγγελματικής επιτυχίας μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και αποθαρρυντική μαζί. Το έχω βιώσει στην 27χρονη καριέρα μου και έχω έρθει στη θέση σου οπότε μπορώ να σε καταλάβω και να συνδεθώ μαζί σου.

Διάβασε περισσότερα για την επαγγελματική μου πορεία εδώ.

Ως Career Coach σου, είμαι εδώ δίπλα σου σε αυτή τη συναρπαστική μετάβαση στη δημιουργία του καλύτερου επαγγελματικού σου εαυτού. Θα επωφεληθείς μέσα από την πολυετή εμπειρία μου και τη βαθιά γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιώ.

Έχεις να κερδίσεις πολλά μέσα από τη  συνεργασία μαζί μου, θα το διαπιστώσεις από τις πρώτες μας κιόλας συναντήσεις.

Και το καλύτερο, η προσέγγισή μου θα είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές δυνάμεις, τις φιλοδοξίες και όσα εσύ θέλεις να πετύχεις.

Ποιά είναι τα 4 βήματα για να εξελίξεις την καριέρα σου;

δείτε το βίντεο
Play Video about εξέλιξη καριέρας

Το Career Coaching είναι η εξειδικευμένη κατηγορία Coaching που ασχολείται με επαγγελματικά ζητήματα. Π.χ. τη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης εργασίας, την αλλαγή εταιρίας, την επιτυχία σε ένα νέο ρόλο που μόλις αναλάβατε. Μέσα από συνεδρίες προσωπικής υποστήριξης, βοηθώ τους επαγγελματίες να πετύχουν τους επαγγελματικούς στόχους που θέτουν.

Θέλεις να μάθεις πως το Career Coaching σε υποστηρίζει για να εξελίξεις την καριέρα σου;
Σε βοηθάει να γνωρίσεις τον επαγγελματικό σου εαυτό, να θέσεις ξεκάθαρους στόχους και να αναπτύξεις τις απαραίτητες προσωπικές δεξιότητες που χρειάζεσαι. Ως έμπειρη Career Coach, είμαι ο έμπιστος σύμμαχος που θα σε υποστηρίξει να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις. Βήμα-βήμα θα χτίσεις αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσεις το πως τοποθετείς τον εαυτό σου στην αγορά εργασίας έτσι ώστε να πετύχεις τους επαγγελματικούς σας στόχους.

✓ Ισορροπία

Πόσο αρμονικά είναι τα πράγματα ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή; Ποιο το νόημα να συζητάμε για επιτυχία εάν αυτή δεν συνοδεύεται από μια ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εργαζόμαστε μαζί προς την κατεύθυνση αυτής της αρμονικής σχέσης. Παράλληλα με αυτό, μειώνουμε τον κίνδυνο εκδήλωσης του συνδρόμου εργασιακής εξουθένωσης (το λεγόμενο burn out).

✓ Βελτίωση των σχέσεων

Μέσα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε να έχουμε περισσότερους συμμάχους και λιγότερους «αντίπαλους». Σωστά; Κατανοώντας αυτό, εξετάζουμε πως μπορούμε να προσαρμόσουμε τη δική σου συμπεριφορά για να μπορείς να αποφεύγεις συγκρούσεις και να έχεις καλύτερες σχέσεις. Με όλους όσους συναναστρέφεσαι, τους συναδέλφους, τους πελάτες, τους συνεργάτες, ακόμα και τους πιο δύσκολους από αυτούς.

✓ Καλύτερη οργάνωση χρόνου

Το λεγόμενο time management καθώς και το να θέτουμε σωστές προτεραιότητες είναι ένα βασικό ζητούμενο στην εργασιακή μας καθημερινότητα. Εάν το επιτύχουμε, εξασφαλίζουμε και καλύτερη απόδοση αλλά και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εμάς. Συχνά φαίνεται αδύνατο, όμως με τον κατάλληλο τρόπο σκέψης και μερικές τεχνικές που θα δουλέψουμε μαζί, θα το κάνουμε να συμβεί.

✓ Δημιουργούμε νέες προοπτικές

Πως θα ήταν τα πράγματα εάν μπορούσες να τα δεις από μια άλλη οπτική; Αυτή η δυνατότητα είναι μια από αυτές που μας προσφέρει το NLP. επομένως, μπορούμε να ανακαλύπτουμε νέες οπτικές για το κάθε τι. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε στον εαυτό μας περισσότερες επιλογές και άρα μεγαλύτερη επιτυχία σε ότι επιδιώκουμε.

Κάθε άνθρωπος βρίσκεται σε μια διαφορετική φάση στη σταδιοδρομία του και έχει ανάγκη από ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα υποστήριξης Career Change Coaching. Κατά τη διάρκεια της δωρεάν συνεδρίας που σου προσφέρω, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πάνω στη δική σου περίπτωση και θα εκτιμήσω τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που χρειάζεσαι καθώς και τον αριθμό των συνεδριών. Βάση αυτών των
στοιχείων, θα σου προτείνω την αξία επένδυσης αυτής στην  επαγγελματική σου ανέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, η επένδυση αυτή στον εαυτό σου θα είναι ένα τεράστιο δώρο που θα σου κάνεις καθώς θα αναβαθμίσεις διαχρονικά τον επαγγελματικό σου εαυτό;

Επιπλέον σκέψου: Πόσο σου κοστίζει το να παραμένεις σε μια εργασία που δεν σε ικανοποιεί ή δεν σε αμείβει όσο αξίζεις; Πόσο σου κοστίζει το να χάνεις χρόνο από το να διεκδικήσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. Η καλύτερη ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσα από ατομικές συνεδρίες Career Coaching οι οποίες είναι εμπιστευτικού τύπου. Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε διαδικτυακά είτε στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα.
(Visited 276 times, 1 visits today)