“H επένδυση στη γνώση, προσφέρει το καλύτερο επιτόκιο” – Βενιαμίν Φραγκλίνος

Ενδυναμώστε την ομάδα σας μέσω εταιρικών προγραμμάτων που αλλάζουν την πορεία των ατόμων και απογειώνουν τα εταιρικά σας αποτελέσματα.

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία των εταιρικών σεμιναρίων και workshops με τη Μαρία Παπάζογλου. Μια εκπαιδευτική εμπειρία όπου η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, το live coaching, το NLP συγκλίνουν με στόχο τα καλύτερα εταιρικά σας αποτελέσματα.

Πότε είναι ανάγκη να επενδύσετε σε εταιρικές εκπαιδεύσεις;

Maria Papazoglou

Στο επιχειρηματικό τοπίο, η επένδυση στην ανάπτυξη των ανθρώπων σας δεν είναι απλώς μια επιλογή. Είναι στρατηγική επιταγή. Τα εξατομικευμένα εταιρικά μας σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί για να ενδυναμώσουν την ομάδα σας με τις δεξιότητες που θα οδηγήσουν τους ανθρώπους σας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική επιτυχία.

Διαθέσιμα Workshops

οι επιλογές που έχεις

COACHING SKILLS

H απαραίτητη δεξιότητα
του
σύγχρονου manager

HIGH PERFORMANCE WITH NLP

Empowering individuals
and
teams

Maria Papazoglou

PERSONAL BRANDING

Δημιούργησε και ανέδειξε τον καλύτερο επαγγελματικό εαυτό σου

HOW TO
GIVE FEEDBACK

Leaders training για να χορηγούν ανατροφοδότηση αποτελεσματικά

WIND IN YOUR SALES

Πρόγραμμα ανάπτυξης για ομάδες πωλήσεων

Γιατί να επενδύσετε σε εταιρικά σεμινάρια;

Βελτιωμένη παραγωγικότητα και απόδοση
Τα workshops είναι σχολαστικά σχεδιασμένα για να βελτιώσουν δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η επαγγελματική εικόνα, ο τρόπος σκέψης (NLP), η ηγεσία, η συνεργασία, κ.α.. Όταν οι άνθρωποί σας διαθέτουν αυτές τις δεξιότητες, γίνονται πιο αποτελεσματικοί, συνεργατικοί και παραγωγικοί συνεισφέροντας στην επιτυχία της εταιρείας.
Διατήρηση και ικανοποίηση εργαζομένων
Η επένδυση στην ανάπτυξη των εργαζομένων σας αποδεικνύει τη δέσμευσή σας στο προσωπικό και επαγγελματικό τους ταξίδι. Αυτό ενισχύει την αίσθηση της πίστης και του ανήκειν, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει την εργασιακή ικανοποίηση και μειώνει τις αποχωρήσεις εργαζομένων.
Προσαρμογή στην αλλαγή
Η ικανότητα να αγκαλιάζεις την αλλαγή είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα. Η ομάδα σας θα λάβει εργαλεία για την απρόσκοπτη πλοήγηση στις αλλαγές, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία σας παραμένει ευέλικτη και ανταποκρίνεται.
Καλλιέργεια ηγεσίας
Οι επιτυχημένες ομάδες χτίζονται από εξαιρετικούς ηγέτες. Θα σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για να καλλιεργήσουν ηγετικές δεξιότητες σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκονται σήμερα. Θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα υπευθυνότητας, καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης, για τον εαυτό τους και για τις ομάδες που διοικούν.

Ενδυναμώστε την ομάδα σας για να κάνει τη διαφορά

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε πώς τα εταιρικά προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν στις μοναδικές ανάγκες της εταιρείας σας.

Η εμπειρία των συμμετεχόντων

Δεν πρόκειται μόνο για απόκτηση γνώσεων και εργαλείων. Τα ομαδικά workshops μαζί μου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ανάπτυξης. Δεν μπορείτε να τα συγκρίνετε με άλλα διαθέσιμα προγράμματα ακριβώς επειδή είναι ο trainer που κάνει όλη τη διαφορά.

Τι μπορούν να περιμένουν τα μέλη της ομάδας σας;

Διαδραστική Μάθηση και Πρακτική Εφαρμογή

Μέσα από role play, case studies, ομαδικές συζητήσεις και πρακτικές
δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες συμμετέχουν ενεργά στη μαθησιακή διαδικασία έτσι ώστε να εμπεδώσουν τα μηνύματα που θα σχεδιάσουμε. Θα μπορούν να εφαρμόσουν τα εργαλεία αμέσως στην εργασία τους, οδηγώντας σε απτές βελτιώσεις.

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης

Τα soft skills στηρίζονται στην αυτοπεποίθηση αλλά και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση. Καθώς οι συμμετέχοντες κατακτούν αυτές τις δεξιότητες που ο ρόλος τους απαιτεί, η αυτοπεποίθησή τους αυξάνεται στα ύψη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με ηρεμία και σιγουριά.

Ανάπτυξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και λαμβάνουν την παρακίνηση για να βελτιωθούν. Με την προσωπική ανάπτυξη συνυφασμένη άψογα με την επαγγελματική εξέλιξη, τα σεμινάρια μας καλλιεργούν μια κουλτούρα όπου η ανάπτυξη δεν αποτελεί επιλογή. Είναι τρόπος ζωής που οδηγεί τόσο σε ατομική όσο και σε επιχειρηματική αριστεία.

Έμπνευση
και
παρακίνηση
Αυτές είναι οι κινητήριες δυνάμεις
που μας ωθούν να επιτύχουμε αξιοσημείωτα επιτεύγματα!
Θα έχουν τη δύναμη
να ξεπερνούν
τα εμπόδια, να αγκαλιάζουν τις προκλήσεις και να αγωνίζονται με συνέπεια για την αριστεία.
Έτσι, θα βάλουμε τα θεμέλια
για διαρκή επιτυχία και ακλόνητο ενθουσιασμό.
Δικτύωση
και
Συνεργασία
Τα workshops είναι μια ευκαιρία
για τους συμμετέχοντες να συνδεθούν, να συνεργαστούν και να μάθουν
από άλλους μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών. Μέσα από την εμπειρία
που βιώνουν κατά τη διάρκεια
ενός workshop,οι συνεργασίες
γίνονται πιο ουσιαστικές
και εύκολες
και η επικοινωνία τους
περισσότερο αρμονική.
(Visited 163 times, 1 visits today)