Ξεκλείδωσε το δυναμικό σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά μια νέα καριέρα!

Νιώθεις πως έχεις κολλήσει σε μια εργασία που δεν σε ενθουσιάζει πια;

Λαχταράς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάς;

Φαντάσου να ξυπνάς με ενθουσιασμό για να κυνηγήσεις το επαγγελματικό σου πάθος, να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σου και να επιτυγχάνεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η αλλαγή της σταδιοδρομίας σου δεν αφορά μόνο μια αλλαγή εργασίας – έχει να κάνει με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες.

Καλώς ήρθες στο Coaching Πρόγραμμα Αλλαγής Καριέρας (Career Change Coaching)!

Η διαδρομή για να ξεκινήσετε το ταξίδι αλλαγής με προορισμό μια πιο ικανοποιητική και ενδιαφέρουσα επαγγελματική ζωή, μόλις ξεκίνησε!

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσένα εάν:

Στοχεύεις να εργαστείς σε ένα νέο εργασιακό αντικείμενο και ρόλο, ή σε έναν διαφορετικό κλάδο, κάνοντας κάτι εντελώς νέο
Βρίσκεσαι σε μια θέση εξαρτημένης εργασίας και επιδιώκεις να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας και θέλεις να εργαστείς στον ιδιωτικό τομέα.
Εργάζεσαι στο δημόσιο και θέλεις να μεταβείς στον ιδιωτικό τομέα ή να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας.
Θα φύγεις από την τωρινή σου εργασία με κάποιο πρόγραμμα εθελουσίας και θέλεις να σχεδιάσεις σωστά το επόμενο βήμα.

Έτοιμος να ξεκινήσεις;

Κάνε το πρώτο βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον.

Επικοινώνησε μαζί μου για να προγραμματίσουμε την 1η μας συνάντηση δωρεάν.

Πως θα ωφεληθείς;

Στρατηγικός Σχεδιασμός και Πλάνο

Μαζί, θα χαράξουμε έναν σαφή και εφικτό οδικό χάρτη για τη μετάβαση της σταδιοδρομίας σου μέσα από την πιο σύντομη και εύκολη διαδρομή.

Μαζί, θα χαράξουμε έναν σαφή και εφικτό οδικό χάρτη για τη μετάβαση της σταδιοδρομίας σου μέσα από την πιο σύντομη και εύκολη διαδρομή.

Είτε θέλεις να παραμείνεις στον κλάδο σου είτε θέλεις να εξερευνήσεις έναν εντελώς νέο τομέα, οι στρατηγική που θα σε βοηθήσω να σχεδιάσεις θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σου.

Συνέχεια αυτής της στρατηγικής είναι η δημιουργία του προσωπικού σου πλάνου το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να πετύχεις τον επαγγελματικό σου στόχο.

win
Εξατομικευμένη Υποστήριξη
Αφιερώνουμε χρόνο για
να καταλάβεις ποιο είναι το δυναμικό που διαθέτεις τις δεξιότητες,
τα προσόντα
και τα μοναδικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Αφιερώνουμε χρόνο για να καταλάβεις ποιο είναι το δυναμικό που διαθέτεις – τις δεξιότητες, τα προσόντα και τα μοναδικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Επίσης θα ξεκαθαρίσουμε τι σου ταιριάζει, τι αγαπάς να κάνεις έτσι ώστε να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου.

Η αλλαγή σταδιοδρομίας μπορεί να σου φαίνεται βουνό, αλλά με την υποστήριξή μου, θα αποκτήσεις την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να διαπρέψεις στο νέο σου ρόλο.

Θα εργαστούμε για τεχνικές συνεντεύξεων, στρατηγικές δικτύωσης και προσωπική επωνυμία για να διασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση.

Η εξατομικευμένες συνεδρίες Career Coaching διασφαλίζουν ότι η αλλαγή της σταδιοδρομίας σου δεν είναι απλώς ένα άλμα, αλλά ένα στρατηγικά σχεδιασμένο βήμα προς την επιτυχία.

Ενίσχυση
Δεξιοτήτων

Εάν η νέα σου πορεία απαιτεί απόκτηση νέων δεξιοτήτων, σου προσφέρω πόρους και καθοδήγηση για να σε βοηθήσω να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση.

Εάν η νέα σου πορεία απαιτεί απόκτηση νέων δεξιοτήτων, σου προσφέρω πόρους και καθοδήγηση για να σε βοηθήσω να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση.

Πως θα είναι εάν μάθεις να επικοινωνείς με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίζεις τις εντυπώσεις; Πόσο θα αλλάξει η εργασιακή σου καθημερινότητα εάν ανακαλύψεις νέους τρόπους για να συμπεριφέρεσαι και να συνεργάζεσαι στο χώρο εργασίας σου;

O τρόπος που συνεργάζεσαι σε βοηθάει να πετύχεις όσα επιδιώκεις;

Μέσα από εργαλεία αξιολόγησης που θα σου διαθέσω, θα εμβαθύνουμε στα δυνατά σου σημεία, τα σημεία προς βελτίωση καθώς και αυτές τις νέες δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξεις προκειμένου να ανταποκριθείς στο νέο ρόλο.

Αυτά αποτελούν τη βάση μιας καλά καθορισμένης στρατηγικής αλλαγής σταδιοδρομίας που ακολουθεί στο επόμενο βήμα.

Τρόπος σκέψης του νικητή

Μια επιτυχημένη αλλαγή καριέρας δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρακτικά βήματα – έχει να κάνει και με τη δημιουργία της νοοτροπίας ενός νικητή.

Μια επιτυχημένη αλλαγή καριέρας δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρακτικά βήματα – έχει να κάνει και με τη δημιουργία της νοοτροπίας ενός νικητή.

Το coaching που θα λάβεις θα ενδυναμώσει την ψυχική σου ανθεκτικότητα, τη θετική στάση και την πίστη στον εαυτό σου που είναι απαραίτητα για την πλοήγηση στις προκλήσεις και την υιοθέτηση νέων ευκαιριών.

Θα σε βοηθήσω να ξεπεράσεις την όποια αμφιβολία έχεις για τον εαυτό σου ή για το εγχείρημα της αλλαγής, να αγκαλιάσεις τα βήματα που θα έρθουν και να διοχετεύσεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις για να δημιουργήσεις τα θεμέλια για επαγγελματική επιτυχία με διάρκεια.

win

Μην αφήνετε τον φόβο να σας κρατά πίσω.
Αγκαλιάστε την ευκαιρία για αλλαγή και ανάπτυξη.
Θα είμαι ο έμπιστος συνεργάτης σου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Η ιστορία της επαγγελματικής επιτυχίας σου ξεκινά εδώ !

maria papazoglou

Γιατί να επιλέξεις το Career Change Coaching με τη Μαρία Παπάζογλου;

Γνωρίζω καλά πως η αφετηρία μιας αλλαγής σταδιοδρομίας μπορεί να είναι συναρπαστική και αποθαρρυντική. Το έχω κάνει ήδη 3 φορές μέχρι στιγμής στην 27χρονη καριέρα μου και έχω έρθει στη θέση σου!

Ως Career Coach σου, είμαι εδώ δίπλα σου σε αυτή τη συναρπαστική μετάβαση, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μου και τη βαθιά γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιώ.

Και το καλύτερο, η προσέγγισή μου θα είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές δυνάμεις, τις φιλοδοξίες και όσα εσύ θέλεις να πετύχεις.

Θέλεις να λάβεις στο email σου τον δωρεάν οδηγό για αλλαγή καριέρας ?

συμπλήρωσε το email σου στην φόρμα και θα λάβεις τον οδηγό άμεσα !

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Η ιστορία της επαγγελματικής επιτυχίας σου ξεκινά εδώ!

δείτε το βίντεο
Play Video about εξέλιξη καριέρας

H αλλαγή καριέρας δηλαδή η επαγγελματική αλλαγή, είναι ένα σημαντικό βήμα που
απαιτεί επαγγελματική αυτογνωσία και προγραμματισμό. Είτε πρόκειται για την αλλαγή σε
ένα νέο αντικείμενο εργασίας είτε και σε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο. Σε αυτή τη
διαδικασία, ο έμπειρος Career Coach είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος.

Η εργασία μας καταλαμβάνει πάνω από το 50% του χρόνου μας εάν αφαιρέσουμε τις ώρες του ύπνου. Κατά συνέπεια, είναι ένας τομέας που επηρεάζει έντονα την ποιότητα της ζωής, την ψυχολογία μας καθώς και τη σχέση με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.


Έτσι, εάν ο εργασιακός μας ρόλος δεν μας ικανοποιεί, αυτό επηρεάζει αρνητικά την αυτοεκτίμηση μας, δεν μας δίνει χαρά και κίνητρο ή μας προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. Τότε, είναι προφανές ότι έχει έρθει η στιγμή να αναζητήσουμε μια διαφορετική θέση εργασίας.

Ως έμπειρη Career Coach, είμαι ο έμπιστος σύμμαχος που σας υποστηρίζει μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού, χτίζετε αυτοπεποίθηση, βελτιώνετε την προσέγγισή σας στην αγορά εργασίας και πετυχαίνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Η αλλαγή καριέρας προϋποθέτει την ανάληψη δράσης και αυτό απαιτεί αυτογνωσία, ανάλυση δεδομένων και στρατηγικά βήματα. Μια καλή αρχή είναι να συζητήσουμε μαζί και να σας κάνω τις σωστές ερωτήσεις για να πάρετε την καταλληλότερη για εσάς απόφαση.

Με δεδομένο πως θα πάρετε την απόφαση για αλλαγή καριέρας… ξεκινούμε δράση!


Καταγράφουμε το στόχο σας όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται και εντοπίζουμε τις θέσεις εργασίας/ τις εταιρίες/ τους κλάδους που ανταποκρίνονται στο στόχο σας.

Ποιες νέες δεξιότητες ή και νέες γνώσεις χρειάζεστε για να μπορέσετε να διεκδικήσετε με επιτυχία αυτή την αλλαγή;

Πως θα κάνετε τη μετάβαση στο νέο ρόλο;

Πως θα αντιμετωπίσετε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σας;

Πως θα αυξήσετε σημαντικά τα όποια ποσοστά επιτυχίας;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απασχολήσουν στις ατομικές συνεδρίες Career Coaching. Ο δικός μου ρόλος είναι να βρίσκομαι δίπλα σας. Έτσι, λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις και προχωράτε μεθοδικά και με ασφάλεια προς την επίτευξη των στόχων σας.

Κάθε άνθρωπος βρίσκεται σε μια διαφορετική φάση στη σταδιοδρομία του και έχει ανάγκη από ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα υποστήριξης Career Change Coaching. Κατά τη διάρκεια της δωρεάν συνεδρίας που σου προσφέρω, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πάνω στη δική σου περίπτωση και θα εκτιμήσω τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που χρειάζεσαι καθώς και τον αριθμό των συνεδριών. Βάση αυτών των στοιχείων, θα σου προτείνω την αξία επένδυσης αυτής στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, η επένδυση αυτή στον εαυτό σου θα είναι ένα τεράστιο δώρο που θα σου κάνεις καθώς θα αναβαθμίσεις διαχρονικά τον επαγγελματικό σου εαυτό;

Επιπλέον σκέψου: Πόσο σου κοστίζει το να παραμένεις σε μια εργασία που δεν σε ικανοποιεί ή δεν σε αμείβει όσο αξίζεις; Πόσο σου κοστίζει το να χάνεις χρόνο από το να διεκδικήσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. Η καλύτερη ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσα από ατομικές συνεδρίες Career Coaching οι οποίες είναι εμπιστευτικού τύπου. Μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά ή στο ιδιωτικό μου γραφείο στην Αθήνα.

(Visited 266 times, 1 visits today)