Συνεργάσου Μαζί μου Συνεργασου Μαζι μου παρακολουθήστε το βιντεοσκοπημένο Workshop Αυτοηγεσίας & Αυτοβελτίωσης

Οδηγώντας τα Στελέχη και τις Ομάδες στα Υψηλότερα Επίπεδα

ειστε ετοιμοι για το πρωτο βημα ?line

Είμαι αφοσιωμένη στο να δίνω τη δυνατότητα σε ηγέτες, στελέχη και ομάδες να φτάσουν σε στο μέγιστο των δυνατοτήτων και της απόδοσης τους.

Με το Executive Coaching, το Team Coaching και τις tailor-made εκπαιδεύσεις και workshops, δεσμεύομαι να οδηγώ θετικές αλλαγές και να καλλιεργώ μια κουλτούρα συνεχούς ανάπτυξης.

Είτε πρόκειται για ένα στέλεχος που θέλει να βελτιώσει τις ηγετικές του ικανότητες, είτε για μια ομάδα που προσπαθεί για κορυφαία απόδοση ή τη βελτίωση των δεξιοτήτων συνολικά, σας προσκαλώ να συζητήσουμε.

Τα προγράμματα που προσφέρω έχουν σχεδιαστεί για να «ξεκλειδώνουν» τις δυνατότητες, να βελτιστοποιούν την απόδοση και να προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα στα στελέχη και τις εταιρικές ομάδες.

maria papazoglou red coat

Coaching για επιχειρήσεις

Executive Coaching
Εξατομικευμένη ατομική καθοδήγηση για στελέχη και ηγέτες για την ενίσχυση των ηγετικών δεξιοτήτων, την πλοήγηση στις προκλήσεις και την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης.
Team Coaching
Ομαδικές συνεδρίες Coaching για την ενίσχυση της δυναμικής της ομάδας, τη βελτίωση της επικοινωνίας και την προώθηση μιας κουλτούρας υψηλής απόδοσης (high performance).
Ομαδικά Εταιρικά Σεμινάρια
Εκπαιδεύσεις ομάδων στελεχών και εργαζομένων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν δεξιότητες, από την επικοινωνία και την αρμονική συνεργασία έως την παροχή εποικοδομητική ανατροφοδότηση και την ανάπτυξη των ηγετών με coaching νοοτροπία.
Διαδραστικά Εργαστήρια
Ελκυστικά και διορατικά εργαστήρια για διάφορα θέματα, που προωθούν την ομαδική εργασία, την καινοτομία καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Γιατί να με επιλέξετε

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη εμπειρία μου των 27 ετών στο corporate περιβάλλον, έχοντας συνεργαστεί με διάφορους κλάδους και επαγγελματίες σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Κάθε πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους σας, εξασφαλίζοντας μέγιστο αντίκτυπο και μόνιμη ανάπτυξη.

Maria Papazoglou

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Θα παρατηρήστε - μέσα σε λίγες μόνο συναντήσεις - απτές βελτιώσεις στην ηγεσία, τη δυναμική της ομάδας και την ατομική απόδοση μέσω της προσέγγισής μας που βασίζεται στα αποτελέσματα.

Ουσιαστική
συνεργασία

Μαζί, θα οικοδομήσουμε μια ισχυρή και υποστηρικτική συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να γιορτάσουμε τις επιτυχίες στην πορεία.

Τεχνογνωσία παγκόσμιας κλάσης

Επένδυσα σε πολυετείς σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο coaching και το NLP. Συνεχίζω να μετεκπαιδεύομαι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και μέντορές μου είναι καταξιωμένοι coaches και trainers διεθνούς εμβέλειας.

Έτοιμοι να πάτε τα στελέχη και τις ομάδες σας στο επόμενο επίπεδο;

(Visited 164 times, 1 visits today)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Καλώς όρισες στο Coaching !

Συγχαρητήρια για την θέλησή σου να επενδύσεις στα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να βελτιώσεις την ζωή σου !

Η συνεδρία αυτή θα είναι πολύ χρήσιμη εάν:
Εγώ δεσμεύομαι ότι θα σε υποστηρίξω να πετύχεις τους στόχους σου και σου προσφέρω μια Δωρεάν 20λεπτη Online συνεδρία για να δοκιμάσεις πως λειτουργεί.
Η δική σου coach, Μαρία
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Για την οργάνωση της συνάντησης Coaching
GDPR