Συνεργάσου Μαζί μου Συνεργασου Μαζι μου παρακολουθήστε το βιντεοσκοπημένο Workshop Αυτοηγεσίας & Αυτοβελτίωσης
VISUAL Marriott

Workshop
ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
με τη Μαρία Παπάζογλου

Σε αυτό το διαδραστικό workshop εστιάζουμε στην αυτοηγεσία, την ηγεσία δηλαδή του ίδιου μας το εαυτού, ως τη σημαντικότερη πύλη που μας οδηγεί στην προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, ευημερία και ικανοποίηση.

Οι 4 εισηγητές, η Μαρία Παπάζογλου, Career & Executive Coach και Trainer, ο Δημήτρης Κάλλος, Δ/ντής Επιχειρησιακών Διαδικασιών Ομίλου BESPOKE SGA Holdings, ο Θάνος Μπελαλίδης, Επικοινωνιολόγος, Ειδικός Βιωσιμότητας, Συγγραφέας και ο Θοδωρής Σπηλιώτης, Θεμελιωτής Αθωνικού Management και Συγγραφέας, εγγυώνται πως θα απολαύσετε μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης.

Σας προσκαλούμε να είστε μαζί μας για να εμπνευστείτε και να παρακινηθείτε για να αυξήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Να απελευθερωθείτε από αρνητικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Να εξελίξετε τον εαυτό σας έτσι ώστε να πετύχετε πολλά περισσότερα σε κάθε τομέα της ζωής.

Θα μάθετε και θα μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε στρατηγικές και εργαλεία από διαφορετικές μεθόδους (coaching, NLP, θετική ψυχολογία, leadership, κ.α.) για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να νοιώθετε ισορροπημένοι και πλήρεις.

Πότε: Κυριακή 21 Απριλίου 2024, 5:00μμ – 9:00μμ
Θα πραγματοποιηθεί networking event πριν την έναρξη του workshop (περιλαμβάνεται για όσους επιλέξουν το VIP  εισιτήριο)

Που: Ξενοδοχείο Marriott. Λεωφ. Συγγρού 385 Αθήνα (δίπλα στο Πλανητάριο Ίδρυμα Ευγενίδου)

Πως: Δια ζώσης και βιντεοσκοπημένο

To όφελος που θα πάρετε από τη συμμετοχή σας:

Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις γεμάτες έμπνευση, ασκήσεις και την αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, το workshop αυτό παρέχει γνώσεις και πρακτικά εργαλεία που υποστηρίζουν και ενισχύουν:

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εξελίξουν τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν το μέγιστο δυναμικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:
Στελέχη, Επαγγελματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Coaches, Συμβούλους, Πωλητές, αλλά και νεότερους ανθρώπους που θέλουν να θέσουν τις σωστές βάσεις για την προσωπική και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Eισηγητρία

maria papazoglou

«Μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις, μέσα από την προσωπική σου ανάπτυξη ,
και την αυτοηγεσία».

Η αφοσίωση μου και η διαρκής επένδυση στην προσωπική μου ανάπτυξη που μετρά πάνω από 20 χρόνια, η πολυετής μου επαγγελματική εμπειρία αλλά και το όραμά μου να παρακινήσω κι άλλους ανθρώπους να εξελιχθούν για να απολαύσουν τη ζωή και την καριέρα που ονειρεύονται, με οδήγησαν εδώ που βρίσκομαι σήμερα: Εργάζομαι ως senior career coach και corporate trainer και συνεχώς επιδιώκω να διευρύνω τον εαυτό μου με γνώσεις, με εργαλεία και μεθοδολογίες που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα και βοηθούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανέβουν επίπεδο.

Είμαι η Μαρία Παπάζογλου και υποστηρίζω Στελέχη, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες να γίνουν περισσότερο επιτυχημένοι, ισορροπημένοι και πλήρεις. Τους υποστηρίζω για να επιτύχουν Στόχους Καριέρας, να αυξήσουν την Απόδοσή τους, να αναπτύξουν νέες Δεξιότητες και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Περισσότερα για την επαγγελματική μου πορεία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Guest Speaker:

Δημήτρης Κάλλος

«Πάλεψε για το όνειρό σου και νιώσε περήφανος για τις ουλές που απέκτησες στην μάχη της επίτευξής του».

Είμαι ένας Έλληνας Manager, σφοδρά ερωτευμένος με μια επαγγελματική εξειδίκευση, την οποία σχεδίασα και εξέλιξα, υπηρετώντας τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες μου, αλλά που θα καίγονταν μονομιάς αν δεν έρχονταν στον δρόμο μου, φωτεινά σύγχρονα μυαλά μοναδικών ανθρώπων που πίστεψαν πως αυτή θα προσδώσει αξία στην Εταιρεία τους. Κανένα Certificate από τις σπουδές μου, δεν συγκρίνεται με αυτό το πτυχίο που απέκτησα, μαθαίνοντας τα όλα the hard way, προσπαθώντας να μάθω όσα δεν ήξερα, πέφτοντας σε μικρά ή και μεγάλα λάθη αλλά και βρίσκοντας το κουράγιο να σηκωθώ στα πόδια μου και να συνεχίσω.

Η  ψυχή όμως τόσο του Μέντορά μου, του προτύπου που έχω στην ζωή μου αλλά και του ανθρώπου που πίστεψε σε αυτό που πρεσβεύω, μου έδωσαν τις ανάσες να ισορροπώ δημιουργώντας αξία πρωτίστως για τον άνθρωπο και τις εταιρείες που εργάσθηκα αυτά τα 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Σήμερα έχω μια θέση ευθύνης σε έναν μεγάλο Όμιλο με πολύ γνωστές Εταιρείες στον οποίο έχω την ευθύνη με την Ομάδα των Συνεργατών μου, να ανασχεδιάζω τις Επιχειρηματικές τους Διαδικασίες, με στόχο την ασφαλή και ευέλικτη εκτέλεσή τους, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα όλων των εργαζομένων και την ικανοποίηση της Διοίκησης.

Αν με ρωτήσει κανείς, ποια είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου σήμερα, αυτή είναι να μιλώ ανοικτά για όσα έμαθα και έπαθα, στα νέα παιδιά που θα στελεχώσουν θέσεις ευθύνης μαθαίνοντάς τους όμως, να πορεύονται με αδιαπραγμάτευτες αξίες, αρχές &  ιδανικά.

Guest Speaker:

θανος μπελαλίδης

"Κατακτήστε την τέχνη της γεμάτης αφθονία ζωής: η ευτυχία είναι η νέα υπερδύναμη για έναν βιώσιμο κόσμο."

Σύμβουλος Βιωσιμότητας / Ειδικός επικοινωνίας ESG. Ανατρεπτικός keynote speaker και trainer, έχει δώσει διαλέξεις σε περισσότερα από 20.000 άτομα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγγραφέας του best seller «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ».

Influencer με περίπου 100k followers σε όλες τις πλατφόρμες, με 25 εκατ. προβολές, 1 εκατ. "Likes".

Ιδρυτικό μέλος τριών εταιριών εξειδικευμένων σε θέματα βιωσιμότητας, υλοποίησης έργων και επικοινωνίας: Sympraxis, Synergia και mpower. Συνολικός κύκλος εργασιών: ~€75εκ. Τρέχουσα προσωπική ομάδα: 15 άτομα, συν 35 συνεργάτες.

Stakeholder engagement expert. Διαπιστευμένος διαμεσολαβητής από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Guest Speaker:

«Είναι σπουδαίο πράγμα να μοιράζεις τη γνώση και ακόμα πιο σπουδαίο
να μαθαίνεις».

Καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο όπου οι λέξεις έχουν δύναμη και δημιουργούν χρήσιμες ιστορίες. Με τη συγγραφή μου επιδιώκω να εμπνεύσω, να συνδεθώ με τους αναγνώστες μου, να τους καθοδηγήσω σ’ ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης.

Η εμπειρία μου στο Άγιο Όρος αποτέλεσε το κίνητρο για τη δημιουργία των βιβλίων μου και την προσφορά μου στην ενίσχυση της «Αξίας του να είσαι Χρήσιμος» στους ανθρώπους.

Είμαι ο Θοδωρής Σπηλιώτης και μέσα από τη γραφή και την εκπαίδευση, επιδιώκω να εμπνεύσω και να συνδεθώ με τους αναγνώστες μου σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και ανάπτυξης νέων πρακτικών.

Περιεχόμενο workshop:

Ενότητα 1 η : H Αυτοηγεσία και η σύνδεσή της με την προσωπική και επαγγελματική επίδοση.

Ενότητα 2 η : Μαθήματα Αυτοηγεσίας και επίτευξης στόχων από τους αρχαίους έλληνες και η πρακτική εφαρμογή τους στο σημερινό κόσμο

Ενότητα 3 η : Οι «συμφωνίες» που οδηγούν σε μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή

Ενότητα 4 η : Panel Discussion και Q&A session με ερωτήσεις από το κοινό

Ακολουθεί Networking Cocktail

Σημείωση: Θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο CV και το LinkedIn.

Βιντεοσκοπημένη παρακολούθηση

45€

VIP
Εισιτήριο Δια ζώσης παρακολούθηση

139€

sold out

Περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο networking event

Ισχύει μόνο για λίγες ημέρες μέχρι να εξαντληθούν τα διαθέσιμα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας.

Απλό Εισιτήριο Δια ζώσης παρακολούθηση

109€

sold out

Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο networking event

Ισχύει μόνο για αγορές από 13 Απριλίου και για λίγες ημέρες μέχρι να εξαντληθούν τα διαθέσιμα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας.

(Visited 5.109 times, 1 visits today)