Testimonials

Σχόλια των coachees μου

Αποτελέσματα που βοηθώ τους πελάτες μου να πετυχαίνουν.

Διάβασε τι λένε για την εμπειρία της συνεργασίας μαζί μου.
stratos iliou
Το 2020 βίωσα μια δύσκολη επαγγελματική κατάσταση σε συνδυασμό με την πανδημία του Covid. Αποφάσισα να επενδύσω στην προσωπική μου εξέλιξη και μετά από ενδελεχή έρευνα αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Μαρία Παπάζογλου στο Personal Branding. Στις συνεδρίες μας εργαστήκαμε για την επαγγελματική αυτογνωσία, την ενδυνάμωση, τον καθορισμό στόχων και τη δημιουργία ενός σχεδίου δράσης για την επίτευξη του στόχου. Μέσα από τις συνεδρίες μπόρεσα να αναπτύξω δεξιότητες, να βελτιώσω τον τρόπο σκέψης μου για αυτοκίνητρο, δράση και αποτελεσματική διεκδίκηση των επαγγελματικών μου στόχων. Είμαι πολύ ευγνώμων στη Μαρία για όσα μου έδωσε μέσα από τις συνεδρίες ως career coach μου και συνιστώ σε όποιον θέλει να επενδύσει στον εαυτό του να συνεργαστεί μαζί της."
Στράτος Ηλιού
Country Manager at VGP - Greece Αθήνα
ιωαννα καρατζογλου
"Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τη Μαρία ως career coach μου και μπορώ να πω ειλικρινά ότι παίζει αναπόσπαστο ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μου. Η Μαρία έχει μια απίστευτη ικανότητα να συνδέεται με ανθρώπους και ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθάει τους άλλους να πετύχουν. Από τις αποφάσεις της καριέρας μέχρι τις συγκεκριμένες ανάγκες της ζωής, η Μαρία με καθοδηγεί πάντα μέσα από τον ενθουσιασμό, τη γνώση και τη θετική και ενεργητική της στάση. Το Success, Balance & Fulfillment είναι το μότο της, το οποίο μέσα από τις συνεδρίες καθοδήγησης και NLP μας, έγινε αδιαπραγμάτευτο σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Ευχαριστώ Μαρία για την πολύτιμη καθοδήγησή σου."
Ιωάννα Καρατζόγλου
Robotics Sales Engineer - Αθήνα
γερασιμος μοσχοπουλος
"Η Μαρία Παπάζογλου ήταν η έμπιστη Career Coach μου κατά τη διάρκεια της μεταβατικής και μεταμορφωτικής μου διαδρομής όταν μετακόμισα από την Ελλάδα στις ΗΠΑ. Από τις πρώτες μας συνεδρίες, εντυπωσιάστηκα από την προσγειωμένη προσέγγισή της στην αξιολόγηση των πραγματικών καταστάσεων, την οποία συνδύασε με την αυθεντικά στοχαστική συμπεριφορά της. Ως αποτέλεσμα, οι συνεδρίες μας έγιναν χάρτες πορείας για δράση, ενδυναμωμένες από θετικά συναισθήματα για να πετύχω τους στόχους της καριέρας μου. Επίσης, το υψηλό επίπεδο αυτογνωσίας της Μαρίας και η 360ο άποψη της, με παρακίνησαν να εργαστώ για να επιτύχω μια πιο ολοκληρωμένη και στοχευμένη ζωή. Ανυπομονούσα πάντα να έχουμε την επόμενη συνεδρία μας με τη Μαρία! Εκτός από τη βαθιά της εμπειρία ως coach και τα προσόντα της, μου έδειξε πώς να ενισχύσω την επαγγελματική μου αξία και να αναπτύξω νοοτροπία νικητή. Το πιο σημαντικό, η Μαρία έκανε κάθε συνεδρία coaching μια υπέροχη εμπειρία, μου έδειξε πώς να οπτικοποιώ τα επιτεύγματα και ήταν πάντα αφοσιωμένη στην επιτυχία μου. Είμαι βαθιά ευγνώμων στη Μαρία που είναι η career coach μου και τη συνιστώ με ενθουσιασμό σε όποιον θέλει να συνεργαστεί με έναν αφοσιωμένο και με ενσυναίσθηση σύμμαχο για να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της καριέρας του."
Γεράσιμος Μοσχόπουλος
Treasury Management & Operations in FS - Ατλάντα ΗΠΑ
παναγιωτης μερκουρης
"Είχα το προνόμιο να επιλέξω τη Μαρία ως career coach μου, τη στιγμή που ήθελα να αναπτύξω τις δεξιότητές μου και να εξελίξω τον εαυτό μου, καθώς και να μάθω πώς να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις στο χώρο εργασίας μου. Οι συνεδρίες coaching με στήριξαν για να πετύχω τους στόχους μου, για να προετοιμαστώ και να πετύχω στον επόμενο στάδιο της καριέρας μου όπου βρίσκομαι τώρα. Η Μαρία μπορεί να σε οδηγήσει σε θετικές αλλαγές και να κρατήσει το κίνητρο σε υψηλά επίπεδα. Τα σχόλια που έλαβα από τις επαφές μου σχετικά με τις νέες δεξιότητες που απέκτησα ήταν εξαιρετικά. Η Μαρία ως career coach προσφέρει εξαιρετικές συμβουλές και ενθάρρυνση καθώς και μια μοναδική αίσθηση συνεχούς υποστήριξης. Μπόρεσε να διατυπώσει πολύ γρήγορα την ουσία της επαγγελματικής μου κατάστασης, καθώς καταλαβαίνει τι πραγματικά θέλεις να κάνεις με την καριέρα σου. Με βοήθησε πολύ στο επόμενο επαγγελματικό μου βήμα με τις συμβουλές της. Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες, έχω επίσης συμμετάσχει στα ομαδικά εργαστήρια όπου η Μαρία διδάσκει και εμπνέει την ομάδα, παρέχοντας περαιτέρω πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ικανοποιητικό μέλλον. Εάν χρειάζεστε έναν coach για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την καριέρα σας ή/και ακόμη και έναν προπονητή και προπονητή NLP, είναι απολύτως η μια και μοναδική!"
Παναγιώτης Μερκούρης
CISO – Informational Security Executive - Αθήνα
βικτωρια ζωγραφου
"Ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να κάνω μερικές συνεδρίες με τη Μαρία! Η Μαρία με ενέπνευσε να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, μερικές φορές έξω από το κουτί. Από την πρώτη μας συνεδρία ένιωσα ότι η Μαρία με ήξερε πολλά χρόνια. Είναι μια ταλαντούχα γυναίκα καριέρας με συναισθηματική νοημοσύνη που τη χρησιμοποιεί με τον κατάλληλο τρόπο όπου χρειάζεται. Ελπίζω να έρθει μια νέα ευκαιρία και να συνεργαστούμε ξανά μαζί σας σύντομα!"
Bικτωρία Ζωγράφου
Purchasing Manager at Carglass Greece - Αθήνα
Στέφανος Αγρότης
"Μια υψηλά καταρτισμένη και με πάθος career coach, η Μαρία Παπάζογλου έχει την ικανότητα να συνδυάζει την οικειότητα και τον επαγγελματισμό, παρέχοντας coaching υψηλών επιδόσεων. Σε οδηγεί μεθοδικά να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να εντοπίσεις τα ταλέντα σου. Σε παρακινεί να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου, να θέσεις και να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεχωρίσεις σε ένα άκρως ανταγωνιστικό, απαιτητικό περιβάλλον. Σε παροτρύνει να είσαι πιστός στον εαυτό σου και να ζήσεις τη ζωή που θέλεις. Μετά από λίγες μόνο συνεδρίες (4 συνεδρίες) έθεσα ξεκάθαρους επαγγελματικούς στόχους και πήρα τη σωστή απόφαση για την επαγγελματική μου πορεία. Δημιούργησα ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μου και οι συνεδρίες coaching με βοήθησαν να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Μαρία Παπάζογλου σε ανθρώπους που θέλουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν τη ζωή τους με τους δικούς τους όρους."
Στέφανος Αγρότης
Διδάκτωρ Χημείας Πανεπιστημίου UCL Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία
ξενια χολεβα
NLP, PERSONAL BRANDING, COACHING, είναι οι μαγικές λέξεις που μπορούν να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής! Στόχος είναι η επαγγελματική ανέλιξη αλλά τελικά καταλήγουμε σε μια γενικότερη επέκταση των νέων γνώσεων. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο άνθρωπος που καλείται να σου δείξει αυτούς τους νέους δρόμους. Η Μαρία Παπάζογλου είναι αυτός ο άνθρωπος! Αβίαστα καταλαβαίνεις πως πρέπει να λειτουργήσεις! Αβίαστα καταλαβαίνεις τι πρέπει να αλλάξεις! Έχει πάντα την κατάλληλη λέξη! Έχει πάντα την καλύτερη ατάκα η οποία πάντα αντιπροσωπεύει αυτό που έχεις στο μυαλό σου! Είναι πολύ μεταδοτική και ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει! Ακολουθήστε τη και θα κερδίσετε καινούριες εμπειρίες!!!
Ξένια Χολέβα
Επιχειρηματίας και Λογοθεραπεύτρια - Βόλος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
"Mια επιτυχημένη ελεύθερη επαγγελματίας μου πρότεινε τη Μαρία ως career coach μου. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της από τις αρχές του 2020 και η εμπειρία μου είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Είναι μια ευφυής coach, με υψηλή παρακίνηση και με πολλές γνώσεις στον τομέα της. Κάθε φορά που είχα να αντιμετωπίσω μια πρόκληση, δεν υπήρξε ποτέ μια φορά που να με άφησε χωρίς να βρω την καλύτερη λύση. Σίγουρα αξίζει να τη συστήσω και σε άλλους για συνεργασία!"
Μιχάλης Παπαζήσης
Video Production Manager, Creator, Videographer - Αθήνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ
"Η Μαρία είναι καταπληκτική coach. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τα σεμινάριά της και με εξέπληξε η ταλαντούχα παρουσίασή της, η παρακινητική ομιλία της και οι πειστικές επικοινωνιακές της ικανότητες. Έχει ένα φυσικό χάρισμα να εμπνέει, κάνοντας κάθε άτομο να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει θαύματα στην επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Θα ακολουθήσω τις πολύτιμες συμβουλές της σε κάθε βήμα των μελλοντικών μου επαγγελματικών προσπαθειών."
Γιώργος Μπαρμπούτης
Strategic Marketing, Management Expert at Tourism, Culture & Hospitality - Ρόδος
(Visited 141 times, 1 visits today)