σχετικα

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΟΥ

Στις συνεδρίες coaching βαδίζουμε βάση της μεθοδολογίας που έχω αναπτύξει κι έτσι εξασφαλίζουμε την επιτυχία στις δικές σας επιδιώξεις.

Ποιοι είναι οι πελάτες μου;

Η μέθοδός μου απευθύνεται σε Στελέχη, Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Εταιρικές Ομάδες που θέλουν να γίνουν περισσότερο επιτυχημένοι, ικανοποιημένοι και πλήρεις.

Τι αποτελέσματα επιτυγχάνουμε;

Τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τη διαρκή ανάπτυξη των προσωπικών σας δεξιοτήτων και την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νέες Δεξιότητες που έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ποικίλλουν. Μπορεί π.χ. να είναι η ευελιξία στον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις, αποτελεσματικότερη Επικοινωνία και αρμονική Συνεργασία με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες. Εφόσον επιδιώκετε την επαγγελματική σας άνοδο, χρειάζεται να αποκτήσετε ηγετικές δεξιότητες έτσι ώστε να μπορείτε να διοικείτε μια ομάδα. Συνεπώς, αναβαθμίζετε συνεχώς τον επαγγελματικό σας εαυτό και δείχνετε μεγαλύτερο κύρος και επιρροή.

Επιπλέον, μέσα από τη συνεργασία μας σε ένα πρόγραμμα coaching, νοιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και δυναμισμό, κι αποκτάτε μεγαλύτερη επαγγελματική Αυτογνωσία. Αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση της Αυτοπεποίθησής σας και θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τη Ζωή και την Εργασία σας με έναν τρόπο που να σας προσφέρει μεγαλύτερη Ικανοποίηση.

Η μέθοδός μου περιλαμβάνει:

Χρησιμοποιούμε έναν πολύ αποτελεσματικό συνδυασμό των καλύτερων εργαλείων και εφαρμογών από τις μεθόδους του Coaching και του NLP. Έτσι, πετυχαίνουμε τα πιο γρήγορα αποτελέσματα με τον πιο επωφελή τρόπο για εσάς. Επιπλέον από τις ατομικές μας συνεδρίες, σας διαθέτω κι άλλους πόρους γνώσης και έμπνευσης. Αυτά μπορεί να είναι βιβλία, βίντεο, συμμετοχή στα workshops μου, κ.α. τα οποία αξιοποιούνται ανάλογα με τα δικά σας ζητούμενα.

Αυτές είναι 2 από τις πιο θεμελιώδεις λειτουργίες που χαρακτηρίζουν κάθε συνεδρία Coaching. Ως Coach σας ακούω με μεγάλη προσοχή και παρεμβαίνω εύστοχα με τις ερωτήσεις μου. Έτσι, σας βοηθώ να σκεφτείτε και να εμβαθύνετε για να βρείτε τις καταλληλότερες για εσάς απαντήσεις και λύσεις (solution focused).

Μέσα από το NLP μαθαίνουμε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος μας. Επομένως, μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν ο τρόπος που σκεφτόμαστε μας βοηθάει να πετύχουμε όσα θέλουμε. Ή και το αντίθετο, εάν δηλαδή μας σαμποτάρει. Και βεβαίως, μπορούμε να παρέμβουμε στον τρόπο σκέψης μας και να τον διορθώσουμε προς όφελός μας.

Οι ασκήσεις του NLP βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων. Είναι πολύτιμες και έχουν σπουδαία οφέλη που θα τα συζητήσουμε στην ατομική μας συνάντηση γνωριμίας.

Δυνατότητα για μια πρώτη δωρεάν συνάντηση.

Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα ατομικών συνεδριών Coaching, σας προσφέρω μια διαδικτυακή συνάντηση 25 λεπτών δωρεάν. Στη συνάντηση αυτή, έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε και να διαπιστώσουμε εάν θέλουμε και μπορούμε να συνεργαστούμε. Σας εξηγώ το πλαίσιο του coaching και απαντώ σε όλες τις απορίες σας. Ανάλογα με τον στόχο που θέτετε, σας προτείνω τη διάρκεια του προγράμματος και αντίστοιχα την αξία της επένδυσής σας στο πρόγραμμα αυτό. Μπορείτε να ζητήσετε αυτή τη συνάντηση γνωριμίας πατώντας εδώ:

Ποιες είναι οι 4 Φάσεις της Μεθοδολογίας:

1ο Φάση: Αυτογνωσία και Ενδυνάμωση
Ξεκινούμε συμφωνώντας τους στόχους του προγράμματος Coaching. Συνεχίζουμε συζητώντας για την υπάρχουσα κατάσταση έτσι ώστε να αποκτήσετε Διαύγεια για όλα όσα συμβαίνουν. Ένα από τα πολύτιμα κομμάτια της 1ης φάσης είναι οι ασκήσεις Αυτογνωσίας έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε ή να θυμηθείτε τα δυνατά σας σημεία. Επιπλέον, μελετούμε τον Τρόπο Σκέψης (Mindset) και τις Πεποιθήσεις σας (Beliefs) και μέσω του NLP εργαζόμαστε πάνω στη διόρθωσή τους, εάν χρειάζεται. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη Ενδυνάμωση, Αυτοπεποίθηση και Σιγουριά που είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε στη 2η φάση.
1ο Φάση: Αυτογνωσία και Ενδυνάμωση
2η Φάση: Ξεκάθαρη και Ολοκληρωμένη Στοχοθεσία
Ήρθε η ώρα για να συζητήσουμε αναλυτικά για τους στόχους σας ξεκαθαρίζοντας κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Όσο πιο συγκεκριμένοι γίνουμε στο τι θέλετε, τόσο πιο στοχευμένα θα βρούμε λύσεις για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Η στοχοθεσία είναι ένα κομβικό σημείο της διαδικασίας Coaching επειδή ορίζει την στρατηγική που θα ακολουθήσετε και τις ενέργειες που θα κάνετε.
2η Φάση: Ξεκάθαρη και Ολοκληρωμένη Στοχοθεσία
3η Φάση: Στρατηγική και Πλάνο Ενεργειών
Για να πετύχει ο στόχος σας χρειάζεται να αποφασίσουμε τη Στρατηγική με βάση την οποία θα κινηθείτε. Επόμενο βήμα είναι να αποτυπώσουμε τη στρατηγική μέσα σε ένα Πλάνο με Ενέργειες που θα υλοποιήσετε στο προσεχές χρονικό διάστημα. Το πλάνο ενεργειών καταγράφεται αναλυτικά και περιλαμβάνει μια ποικιλία από δράσεις που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων.
3η Φάση: Στρατηγική και Πλάνο Ενεργειών
4η Φάση: Υλοποίηση Ενεργειών
Πάμε τώρα να κάνουμε όσα σχεδιάσαμε… πράξη! Σας υποστηρίζω βήμα-βήμα για να υλοποιήσετε τις Ενέργειες που περιλαμβάνονται στο Πλάνο σας. Θυμηθείτε πως λειτουργούμε βάση χρονοδιαγράμματος και με δέσμευση για τα αποτελέσματα. Είναι η ώρα για να απελευθερώσετε το δυναμικό που διαθέτετε και το οποίο ενισχύσαμε ακόμα περισσότερο στις προηγούμενες φάσεις. Έχοντας αναβαθμισμένες προσωπικές δεξιότητες και τις πιο κατάλληλες λύσεις για εσάς, είστε πλέον έτοιμοι να διεκδικήσετε αποτελεσματικά κάθε στόχο σας.
4η Φάση: Υλοποίηση Ενεργειών
(Visited 5 times, 1 visits today)