fbpx
skip to Main Content
Boost your Career

Οι συνεδρίες με την Μαρια ήταν πολύ χρήσιμες. Καταρχάς στο ξεκίνημά μας, μου έβγαλε πολύ καλή ενέργεια και εμπιστοσύνη σαν άτομο. Μπορούσα να τις μιλήσω πολύ ανοιχτά για όλα όσα με απασχολούσαν εκείνη την περίοδο, προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Μου έδωσαν πολλά οι συνεδρίες μας και το μεγαλύτερο από αυτά ήταν η διαύγεια και ξεκάθαρη ιδέα του τι πρέπει να κάνω και πως να προχωρήσω στο ιδανικό μου πλάνο . Έβαλα τα ζητήματα που με απασχολούσαν σε μία σειρά στο μυαλό μου και πρακτικά! Μου έδωσε εφόδια και εργαλεία για την επιχείρησή μου που δεν είχα μπει στην διαδικασία ποτέ να μάθω, με βοήθησε να βάλω στόχους. Σε σύνολο όλα που έμαθα με την Μαρια σε 4 μόνο συνεδρίες ήταν πολύ βοηθητικά και με ώθησαν, να βάλω τον εαυτό μου και τις ιδέες μου σε έναν  δρόμο. Την ευχαριστώ πολύ και αναμένω ξανά την επόμενή μας συνάντηση!

Γενικά, θεωρώ πως είμαι τυχερός και ευλογημένος άνθρωπος. Είμαι πεπεισμένη πια πως υπάρχει κάρμα, σύμπαν, καλή νεράιδα, θεός ή όλα αυτά μαζί μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να συναντήσεις ανθρώπους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ρότα! Έτσι, μια μέρα μέσα στη μαύρη μαυρίλα, έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση, δε τη θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι πως λειτούργησε το μυαλό μου, με λέξεις κλειδιά: Μαρία Παπάζογλου, career and life coaching, κλείσε δωρεάν συνάντηση. Δε το σκέφτηκα δεύτερη φορά, μπήκα στην ιστοσελίδα, συμπλήρωσα τη φόρμα και η συνάντηση έγινε. Η Μαρία είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο του coaching, η οποία όμως έχει μια απίστευτη ανθρωπιά. Σε κερδίζει με το υπέροχο χαμόγελό της, με την υποστήριξή της από το πρώτο λεπτό. Με βοήθησε να ανακαλύψω ξανά τον εαυτό μου, να τον ξαναγαπήσω, να θέσω στόχους και να τους πετύχω. Είναι γεννημένη θαρρώ για coach. Δείχνοντας εμπιστοσύνη σε εμένα και βοηθώντας με να ανακαλύπτω ένα ένα τα ταλέντα μου και τις δεξιότητές μου, με βοήθησε πολύ να βγω από το τέλμα! Μαρία, να είσαι καλά και keep up the good work! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Gerasimos-sxolia-gia-coachingΜαρία, θέλω να σ’ ευχαριστήσω που ήσουν ένας πολύ δυνατός σύμμαχος στο μεγάλο βήμα ζωής που αποφάσισα να κάνω πέρυσι. Οι ηθικές αρετές που διαθέτεις συνδυάζονται με την πρακτικότητα και τον ρεαλισμό και αποδίδουν στη συνεργασία μια εντυπωσιακά παραγωγική ισορροπία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν εγκαταλείπεις ποτέ τη “μάχη”! Σου στέλνω τη φωτογραφία αυτή από τον ιερό χώρο της Ακρόπολης ως πρόσθετη πηγή επαγγελματικής ενέργειας και δύναμης για τη συνέχεια.

Η Βάσια είναι προσκεκλημένη στο career coaching workshop της Career & Life Coach Μαρίας Παπάζογλου (www.mariapapazoglou.com) και μοιράζεται την εμπειρία της από τη συνεργασία coaching μαζί της.

Μιλάει για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το coaching στην επιτυχία και την ικανοποίηση από την εργασία μας.

https://www.youtube.com/watch?v=RA–dzVCBmk

Έχω συνεργαστεί με τη Μαρία για το παρελθόν έτος και νιώθω προνομιούχος που ήταν η coach μου. Η Μαρία θέτει τις σωστές ερωτήσεις για να με οδηγήσει σε πολύ σταθερές αποφάσεις. Με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα σε αυτό που ήταν σημαντικό στη ζωή μου και στα επαγγελματικά. Μου εισήγαγε τις έννοιες του να είσαι παρόν και να κάνεις χώρο. Με βοήθησε και με οδήγησε στο να περιβάλλω τον εαυτό μου με τους ανθρώπους και τα καθήκοντα που έκαναν καλό σε μένα και στους στόχους μου, εξαλείφοντας παράλληλα την ενέργεια που εμπλέκονταν σε εργασίες και σχέσεις που δεν το έκαναν.

Το πρόγραμμα προσωπικής βελτίωσης Boost Your Career είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα που η παρακολούθηση του μου έδωσε την απαραίτητη ώθηση (το boost που χρειαζόμουν) για να δω με διαφορετικό τρόπο την επαγγελματική μου εξέλιξη. Μου έδωσε το έναυσμα που είχα ανάγκη καθώς και αρκετή “τροφή” για σκέψη ώστε να αναθεωρήσω την παρούσα επαγγελματική μου κατάσταση και να αναλάβω δράση για να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές που θα με οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη καριέρα, η οποία θα είναι σύμφωνη με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.
 
Συγχαίρω τη Μαρία και όλους τους συνεργάτες της για την προσπάθεια αυτή και τους ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

Γνώρισα τη Μαρία σε ένα δωρεάν σεμινάριο με θέμα το personal branding. 

Η αμεσότητα, το πάθος της και η διάθεση της να μεταδόσει γνώσεις με κέρδισαν αμέσως! Μετά το τέλος της ομιλίας της την πλησίασα. Θέλησα να την γνωρίσω ώστε να πάρω όσα περισσότερο μπορούσα από εκείνη. 
Οργάνωσαμε αμέσως career coaching μιας και στόχος μου ήταν να βρω εργασία στο αντίκειμενο των σπουδών μου. 
Οι ασκήσεις που μου έδωσε με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να θέσω τους στόχους μου και να δουλέψω προς την επίτευξη τους. 
Τόνωσα την αυτοπεποίθηση μου και ενώ βρήκα δουλειά μέσα σε μόλις τρεις συνεδρίες, σκέφτομαι να συνεχίσω! 
Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Coaching με τη Μαρία γιατί η επιτυχία είναι δεδομένη! 

Μαρία μου, είναι ολοφάνερο πως αυτό που περνούσα μαζί σου ήταν σημαντικό κι επιδρούσε θετικά στην ζωή μου. Απολάμβανα την ευλογία της επίδρασης που ασκούσες πάνω μου. Επαγγελματίας με μία ουσιαστική ανθρώπινη προσέγγιση!

Η Μαρία με βοήθησε στην αναζήτηση μου για εσωτερική αφύπνιση και στο να χαράξω τον δρόμο, κάνοντας τα πρώτα μου βήματα για τον πραγματικό μου σκοπό στη ζωή. Ένα από τα πολλά της χαρίσματα είναι η ικανότητα της να ακούει με προσοχή, και ένα άλλο το να χρησιμοποιεί την τεχνική του οραματισμού στις συνεδρίες της και με αυτό να πετυχαίνει θαύματα, εφόσον σε βοηθά να δεις και να νιώσεις ότι ονειρεύεσαι, κι έτσι σε σπρώχνει στις πράξεις και στην υλοποίηση… Θεωρώ την Μαρία μία επιτυχημένη και χαρισματική coach, με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει με αγάπη και ευσυνειδησία!! Καθώς, θεωρώ και τον εαυτό μου τυχερό που την είχα ως coach μου, επωφελήθηκα στο μέγιστο από αυτό και θα της είμαι για πάντα ευγνώμων.

Το career coaching με τη Μαρία είναι η μικρογραφία της διαδρομής σου προς την Ιθάκη.

 

Η Μαρία με το coaching με βοηθησε να ενεργοποιηθώ, να ψάξω ακριβώς τι θέλω να πετύχω επαγγελματικά -και όχι μόνο- και με τι θα ήμουν ευχαριστημένη και να ξεκινήσω ένα ταξίδι με προορισμό όνειρα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ένα εποικοδομητικό σεμινάριο που ανοίγει τους ορίζοντές σου και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον σε ένα καινούριο χώρο εργασίας.

Ένα πολύ χρήσιμο και πρωτότυπο σεμινάριο που  αξίζει να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξάρτητα από τη φάση στην οποία βρίσκονται.

Σε 3 μόνο ημέρες έλαβα γνώση μέσω παρουσιάσεων και βιωματικών ασκήσεων για την μελλοντική μου καριέρα αλλά και τη ζωή μου. Ευχαριστώ!

Να παρακολουθήσετε αυτό σεμινάριο. Είναι εποικοδομητικό, παραγωγικό και χρήσιμο για την εξέλιξή σας.

Τόλμα και κατάφερε το «ακατόρθωτο». Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν το θέσεις πραγματικά ως στόχο και δουλέψεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Must be there. Ιδιαίτερα για φίλους που αντιμετωπίζουν εργασιακά-προσωπικά θέματα.

Οπωσδήποτε να παραστείτε σε προσεχή coaching σεμινάρια αυτοβελτίωσης της κυρίας Μαρίας Παπάζογλου.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποκαλύπτει με δομημένο και ευχάριστο τρόπο τη σημασία της αυτογνωσίας στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης, της επιτυχίας και της ευτυχίας.

Να το παρακολουθήσετε οπωσδήποτε!! Εξαιρετικό πρόγραμμα. Εξαιρετική ευκαιρία να λάβετε πολλά μηνύματα για την επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη.

Τρεις ημέρες προσωπικής ενδυνάμωσης και ανακάλυψης θετικών και αρνητικών προσωπικών χαρακτηριστικών.

Back To Top
×Close search
Search
Κατέβασε Δωρεάν το Σεμινάριο Personal Branding

personal-brandingκαι μάθε πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

×
error: