fbpx
skip to Main Content
2ήμερο για Επαγγελματίες Τουρισμού στην Κρήτη, 25-26 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ

2ήμερο για Επαγγελματίες Τουρισμού στην Κρήτη, 25-26 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ

Μετά από την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του Workshop στην Αθήνα, ερχόμαστε με το ΙΝΣΕΤΕ και στην Κρήτη, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους συναδέλφους του τουρισμού από όλη τη μεγαλόνησο να συμμετέχουν και να προετοιμαστούν πολύ δυναμικά για την επόμενη τουριστική σεζόν.

To 2ημερο Workshop «Personal Branding: Γίνε ο Καλύτερος Επαγγελματικός σου Εαυτός» θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ.

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ιεραρχικές θέσεις. Front-liners, supervisors, managers, γενικούς διευθυντές, σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με πελάτες και συνεργάτες, σε όσους θέλουν να εκπροσωπήσουν άριστα την επιχείρηση στην οποία εργάζονται, καθώς και σε υπευθύνους/ ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

H φιλοσοφία του προγράμματος, το οποίο λειτουργεί ως διαδραστικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης, είναι η καλλιέργεια των απαραίτητων προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills), που όπως αποδεικνύεται από διεθνείς μελέτες (βλ. μελέτη Harvard, Carnegie, Stanford) διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για την επαγγελματική επιτυχία. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης των συμμετεχόντων, η δημιουργία μιας εικόνας επαγγελματικού κύρους, καθώς και η αποτελεσματική επικοινωνία.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τον καλύτερο επαγγελματικό τους εαυτό και να θέσουν σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους και προσφέρει άμεση εφαρμογή στην καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα των συμμετεχόντων. 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Πώς μπορώ να απογειώσω την καριέρα μου;
  • Γνωρίζω τον εαυτό μου – Ενισχύω και αναδεικνύω τα δυνατά μου σημεία
  • Αναπτύσσω την επαγγελματική μου στρατηγική
  • Θέτω τους στόχους μου
  • Μαθαίνω πως θα κερδίσω τις εντυπώσεις
  • Παρουσιάζω τον εαυτό μου στο επαγγελματικό περιβάλλον
  • «Χτίζω» μια εικόνα επαγγελματικού κύρους
  • Βελτιώνω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες (λεκτική/ μη λεκτική επικοινωνία, γλώσσα του σώματος)
  • Συμπεριφέρομαι επαγγελματικά
  • Αξιοποιώ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την επαγγελματική μου επιτυχία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ: Μαρία Παπάζογλου

H Μαρία είναι Corporate Trainer, Πιστοποιημένη Career & Executive Coach, Σύμβουλος Επικοινωνίας και NLP Master Practitioner. Μετά από μακροχρόνια εμπειρία στον τουρισμό και άλλους κλάδους ως στέλεχος Επικοινωνίας και Marketing σε κορυφαίες πολυεθνικές (TUI, Club-Med, Accenture, κ.α.), δημιούργησε τη δική της εταιρία επικοινωνίας για τουριστικές επιχειρήσεις και εκπαίδευσης στελεχών.

Εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν υψηλές επιδόσεις, με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει επίσης σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους επαγγελματιών coaching (ICF, EMCC, AC) και μετεκπαιδεύεται συνεχώς στις ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένη Master νευρο-γλωσσικού προγραμματισμού (NLP).

Αρθρογραφεί σε ΜΜΕ και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 16 ώρες

Back To Top
×Close search
Search
Κατέβασε Δωρεάν το Σεμινάριο Personal Branding

personal-brandingκαι μάθε πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

×
error: